به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس سعدالله وارسته با بیان این مطلب افزود: بسیاری از افراد سوجو با دستگاه های ارزان قیمت و بدون کیفیت چاپ، اقدام به انتشار کتب معتبر با آرم مرکز نشر دانشگاهی کرده و آن را با سود چند برابر در بازار به فروش می رسانند .
وی با ذکر این مطلب که با دقت در نحوه چاپ این کتاب ها می توان متوجه جعلی بودن آنها شد، تاکید کرد : این کتاب ها در برخی مواقع با اشکالات فنی و تغییر اعداد و حروف و جابجایی صفحات به چاپ می رسند.
معاون اجرایی مرکز نشر دانشگاهی تصریح کرد : افراد سودجو به دلیل اینکه هزینه ای بابت حق التالیف نویسنده و هزینه های جانبی طراحی و حروفچینی و ... پرداخت نمی کنند با تخفیف بیشتری کتب جعلی را در اختیار کتابفروشی ها می گذارند. متاسفانه برخی کتابفروشی ها نیز از این روند استقبال کنند در صورتی که این مساله به صورت جدی به صنعت نشر کتاب کشور صدمه وارد می کند.
سالیانه دویست هزار جلد کتب نشر دانشگاهی جعل می شوند / برخورد قاطع با جاعلان کتب تخصصی ضروری است
مهندس سعدالله وارسته - معاون اجرایی مرکز نشر دانشگاه خواستار برخورد قاطع دستگاه های مسئول با جاعلان کتاب های معتبر و حمایت بیشتر از مراکز نشر کتب تخصصی شد و گفت: سالیانه بیش از دویست هزار جلد از کتاب های این مرکز جعل می شوند.
کد خبر 413816
نظر شما