به گزارش خبرگزاری مهر، این تصویر زمانی به دست دانشمندان رسید که یکی از تلسکوپ های کاوشگر افق های جدید با تمرکز بر پلوتو، برای نخستین بار تصویری از آن به زمین ارسال کرد.
تصویرگر The Long Range Reconnaissance Imager این تصاویر را در جریان یک آزمایش جهت یابی اپتیکی در حد فاصل 21 تا 24 سپتامبر دریافت و آنها را در ثبت کننده اطلاعاتی کاوشگر ذخیره کرد و در اولین برقراری تماس با زمین آنها را مخابره کرد.
دریافت نخستین تصویر پلوتو در زمین
در این تصویر پلوتو از فاصله 2/4 میلیارد کیلومتری کاوشگر افق های جدید مشاهده و به شکل نقطه بسیار کوچکی در میان محدوده ای غبار آلود از ستارگان دیده می شود. این دستاورد مهم فضایی دانشمندان را نسبت به دریافت اطلاعات از اجرام آسمانی بسیار دورتر امیدوار کرده است.
دانشمندان اعلام کردند: پلوتو را در هر سه تصویر گرفته شده در حد فاصل 21 تا 24 سپتامبر مشاهده کرده اند که این نکته نشان می دهد این یک جرم آسمانی حقیقی است و خبری از یک تشعشع کیهانی احتمالی نیست.
براساس گزارش یونیورس تودی، شناسایی پلوتو در این تصاویر کار چندان ساده ای نیز نبوده است. آلن استر، دانشمند اصلی پروژه افق های جدید گفت : پیدا کردن پلوتو در میان شمار قابل توجهی از ستارگان همانند پیدا کردن سوزن در انبار کاه بوده است !
نظر شما