به گزارش خبرنگار مهر، ناصر شمس صبح امروز در جمع خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان در سنندج اظهار داشت: متاسفانه دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور هنوز ناشناخته است و یکی از برنامه های اصلی ما تلاش برای معرفی ظرفیت های این دانشگاه در سراسر کشور معرفی شود که خبرنگاران در این راستا نقش مهمی را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه ای در تمامی بخش ها دارای ظرفیت ها و استعدادهای بسیار خوبی است که به دلیل ناشناخته ماندن دانشگاه فنی و حرفه ای تاکتون از این ظرفیت ها به خوبی معرفی نشده است و جامعه با خدمات و توانمندی های آن آشنا شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در بخش دیگری از سخنان خود به تلاش برای تناسب سازی رشته های دانشگاهی با نیازهای جامعه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی کشور عدم هماهنگی رشته های دانشگاهی با نیازهای بازار کار است.
وی با اشاره به افزایش بی رویه بعضی از رشته های دانشگاهی در سراسر کشور، گفت: متاسفانه در حال حاضر طرح آمایش رشته های دانشگاهی در کشور وجود ندارد و این یک مشکل جدی در کشور است که باید یک فکر اساسی برای آن داشته باشیم که البته این مهم نیازمند یک برنامه ریزی کلان است.
شمس یادآور شد: دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تلاش می کند متناسب با نیازهای هر استان و شهرستان رشته های دانشگاهی را افزایش دهد و به همین دلیل این مهم در حال حاضر در دستور کار قرار گرفته و دنبال می شود.
وی عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان مهمترین و اصلی ترین مرکز آموزش عالی برای پرورش افراد ماهر و تکنیسین در حوزه های فنی، تلاش دارد تا زمینه را برای جذب بهتر دانشجویان در بازار کار فراهم کند و به همین دلیل ما سعی می کنیم در کنار افزایش رشته های تحصیلی متناسب با نیاز بازار، مراکز آموزشی را نیز در سطح کشور توسعه دهیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: هم اکنون در استان کردستان ظرفیت های خوبی در بخش دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد که انتظار می رود با ایجاد هماهنگی های بهتر زمینه برای بهره برداری از تمامی این ظرفیت ها فراهم شود.
وی به برنامه های دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز هماهنگی های خوبی با وزادت امور خارجه صورت گرفته و این مهم به صورت جدی دنبال می شود تا هم دانشجوی خارحی جذب کنیم و هم اینکه مراکزی را در دیگر کشورها به ویژه همسایگان راه اندازی کنیم.
شمس عنوان کرد: در حال حاضر مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای در استان کردستان مشکلی برای پذیرش دانشجوی اقلیم کردستان عراق ندارند و انتظار می رود با تقویت زیرساخت های لازم از جمله خوابگاه بتوانیم در این بخش از ظرفیت های در اختیار بهره برداری کنیم.
وی با اشاره به وضعیت نیروهای قراردادی شاغل در دانشگاه فنی و حرفه ای، اظهار داشت: در این بخش نیز در حال رایزنی با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هستیم تا وضعیت بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان قراردادی دانشگاه فنی و حرفه ای تعییت تکلیف شود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به وضعیت دانشکده شهید یزدان پناه سنندج اشاره کرد و افزود: خوشبختانه هم اکنون این مرکز در شرایط خوبی قرار دارد و انتظار می رود که با حمایت های بیشتر بتوانیم از تمامی ظرفیت های آن بهره برداری کنیم.
وی به راه اندازی مرکز جدید وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای در شهرستان بانه اشاره کرد و گفت: در آینده نزدیک این مرکز راه اندازی می شود و در سایر شهرستان کردستان نیز آمادگی داریم تا مراکزی را در صورت نیاز راه اندازی کنیم.
نظر شما