به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی دری نجف آبادی پیش از ظهر شنبه در جلسه بررسی بودجه سال ۹۷ استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در رابطه با بودجه سال ۹۷ چندین نکته حائز اهمیت است اول اینکه بودجه سال ۹۷ مثل بودجه سال قبل از آن در بحث عمرانی تعریف ویژه ای ندارد و ما باید تدابیر و سیاست های دیگری بیاندیشیم تا کار ما در این زمینه پیشرفت کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: قطعا نمی توان همه کارها را به موازات یکدیگر پیش برد یا از ابتدا شروع کرد چرا که ضمن هدررفت زحمات پیشین، هزینه بسیار سنگینی دارد بنابراین برای جلوگیری از این مشکلات باید اولویت بندی کنیم.
دری نجف آبادی خاطرنشان ساخت: امکان سنجی یکی از الزامات اولویت بندی است و با استفاده از آن می توانیم طرح هایی که امکان بهره برداری آن ها در سال ۹۷ وجود دارد را تعیین و در اولویت برای اختصاص بودجه قرار دهیم.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال آینده ۳۰۰ هزار میلیارد ریال کسری اعتبارات عمرانی را خواهیم داشت و بروز مشکل در شرایط نفتی منطقه محتمل خواهد بود، نباید تنها به معجزه در این زمینه ها چشم بدوزیم و با نگاهی خوشبینانه به مسائل منطقه عمل کنیم و نباید اعتماد صد درصدی به درآمدهای پیش بینی شده داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اذعان داشت: یارانه ها نیز از مواردی است که می توان از ظرفیت آن استفاده کرده و صرفا با پرداخت آن به قشر آسیب پذیر جامعه، مقدار باقی مانده را به بخش عمرانی و تولید اختصاص داد.
دری نجف آبادی تصریح کرد: به مصرف نباید دامن زد و باید از اسراف که مغایر با اقتصاد مقاومتی است پرهیز کرد چرا که تنها مصرف تولیدی است که جبران پذیر خواهد بود.
وی ادامه داد: هزینه تولید در کشور بسیار سنگین است در حالی که تولیدکننده ها بیش از مصرف کنندگان نیازمند حمایت هستند و مواردی از قبیل مالیات بر ارزش افزوده باعث هزینه بر شدن تولید برای واحدهای تولیدی است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تشریح کرد: افزایش هزینه تولید مساوی با باز شدن مرزهای کشور برای واردات انواع کالاها به صورت رسمی و غیر رسمی است.
دری نجف آبادی گفت: بحث مصرف آب نیز بسیار مهم و قطره قطره آن ارزشمند است و در همین راستا در بحث کشاورزی که بیشتری هدررفت آب را دارد باید آبیاری قطره ای رواج یابد و روش های منسوخ شده کنار گذاشته شود.
وی افزود: در مسئله راه ها نیز باید اولویت بندی کنیم و راه های اصلی استان را که به راه های ملی دسترسی دارند اصلاح کنیم و راه آهن سریع السیر اراک به قم نیز از اقدامات مهم و ضروری است که می تواند از طریق فاینانس تامین اعتبار شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: در رابطه با احیای روستاها نیز از بودجه یک و نیم میلیارد دلاری اختصاص داده شده از صندوق توسعه ملی می توان با برنامه ای حکیمانه برای ایجاد اشتغال استفاده کرد.
دری نجف آبادی بیان داشت: در بحث شرکت های دانش بنیان و توسعه علمی نیز باید جدی عمل کرد و مسئله مبارزه با چالش های اجتماعی و بهداشت عمومی نیز نباید نادیده گرفته شود چرا که این مسائل ریشه ای هستند و در صورت فقدان توجه مورد نیاز تلاش های دیگر را خنثی خواهد کرد.
نظر شما