۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۰:۵۷

در شورای آموزش‌وپرورش لرستان مطرح شد؛

کاهش قبولی کنکوری‌ها در لرستان/ تشریح عوامل از زبان مدیرکل

کاهش قبولی کنکوری‌ها در لرستان/ تشریح عوامل از زبان مدیرکل

خرم آباد - مدیر کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به کاهش قبولی شرکت کنندگان در کنکور لرستان، عوامل این موضوع را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، خدانظر دریکوند شامگاه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش لرستان به مطالبی که اخیرا در خصوص عدم موفقیت دانش آموزان و ضعف آموزش و پرورش در کنکور سراسری اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۹۰ رتبه کنکور استان ۲۷، سال ۹۱ رتبه ۲۸، سال ۹۲ رتبه ۳۰، سال ۹۳ رتبه ۳۱، سال ۹۴ رتبه ۳۲ و سال ۹۵ رتبه ۳۱ کشوری را داشته ایم و باید گفت که از نظر کنکور در سطح کشور، شرایط خوبی نداریم.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: ۵۵ درصد شرکت کنندگان کنکور استان زن و ۴۵ درصد هم مرد هستند و درصد قبولی هم از ۴۸ درصد در سال ۹۰ به ۲۶ درصد در سال ۹۵ کاهش یافته است.

دریکوند گفت: در مجموع درصد قبولی کنکور در کشور از ۵۴ درصد به ۳۷ درصد کاهش یافته است و اختلاف پذیرفته شدگان ما با کشور هم چندان زیاد، نیست.

وی اضافه کرد: درصد قبولی زنان استان از ۴۷ درصد به ۲۴ درصد و درصد قبولی مردان از ۴۸ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: در تراز نمره هم ۴ استان کشور بعد از ما قرار دارند ولی عوامل مختلفی در وضعیت کنونی کنکور استان، دخیل هستند.

دریکوند گفت: ۵۵ درصد داوطلبین کنکور استان زنان هستند که متاسفانه در انتخاب رشته، استان های دور را انتخاب نمی کنند و برخی از آنها هم رشته برایشان خیلی مهم است و اصلا انتخاب رشته نمی کنند.

وی اضافه کرد: ما اگر تعداد غایبین از کنکور را هم اضافه کنیم، رتبه ما بهتر می شود.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: از ۳۶ هزار نفر شرکت کننده در کنکور سال ۹۵ میزان ۷۰ درصدشان مربوط به کنکور تجربی سال قبل بوده اند.

دریکوند تصریح کرد: از این ۳۶ هزار نفر فقط ۳۰ درشان دانش آموز سال اولی بودند و ۲۴ هزار و ۱۹۷ نفر یعنی بیش از ۶۰ درصدشان رشته شان تجربی بوده و این در حالیست که متوسط رشته تجربی در کشور ۴۵.۵ درصد است.

وی افزود: میانگین نمره امتحان نهایی هم از دیگر مشکلات ما بوده که نسبت به سال قبل که ۳۱ بوده ایم وضعیتمان بهتر شده و به رتبه ۲۶ دست یافته ایم یعنی در یک سال ۵ رتبه رشد کرده ایم.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: از دیگر مشکلات ما این است که دانش آموزان ما در رشته های تجربی مثل پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و ... از دیگر استان ها پذیرش داریم و درحالی که دانش آموزان ما در انتخاب رشته، استان های برخوردار را انتخاب می کنند و در رقابت با دانش آموزان شهرهای بزرگ، عقب می مانند.

دریکوند گفت: از نظر رتبه زیر هزار نیز ما در سال ۹۴ تعداد ۴۱ رتبه و در سال ۹۵ هم ۵۲ رتبه زیر هزار کسب کردیم که در مجموع از این نظر ۳۰ درصد رشد داشتیم.

کد خبر 4141360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha