به گزارش خبرنگار مهر، علی پهلوان شامگاه سه شنبه در آیین آغاز ششمین دوره طرح ملی دادرس (دانش آموز آماده روزهای سخت) در خوزستان به میزبانی شهرستان آغاجاری اظهار کرد: در طرح دادرس دانش آموزان یاد می گیرند که در زمان وقوع بحران و در روزهای سخت چگونه به جامعه و خانواده خود کمک کنند.
وی افزود: این طرح ۸ مرحله و ۸ سرفصل آموزشی و المپیادهایی هم دارد که به صورت شهرستانی برگزار می شود و در این قسمت توانایی ها و مهارت های امدادی دانش آموزان هر شهرستان مشخص می شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان تصریح کرد: امسال ۱۸ هزار دانش آموز در قالب ۴۲۰ مدرسه در استان خوزستان در شهرهای مختلف با آموزش های طرح دادرس آشنا می شوند.
پهلوان یادآور شد: این ۱۸ هزار دانش آموز در قالب ۴۲ تیم دادرس در مسابقات استانی این طرح شرکت می کنند که این مسابقات تنها برای تبادل اطلاعات و نمایش آمادگی هایی است که دانش آموزان کسب کرده اند.
وی یادآور شد: سال گذشته اهواز و اندیمشک در بخش دختران و پسران مقام های اول و دوم مرحله استانی و مقام سومی را در مرحله کشوری بدست آوردند که این مایه مباهات و خوشحالی است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه برای توفیق هر جامعه و کاهش هزینه ها باید تمام قد در خدمت آموزش و پرورش باشیم، گفت: آینده هر جامعه ای وابسته به نگرش ما به آموزش و پرورش و آموزش هایی است که در آن به دانش آموزان داده می شود.
پهلوان در پایان بیان کرد: تعامل میان هلال احمر و آموزش پرورش تعامل علم و عمل و آمادگی است و جامعه ای آماده است که افراد آگاهی داشته باشد.
نظر شما