۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰

به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی؛

مراسم قصه‌خوانی برای کودکان بستری دربیمارستان«شهید رحیمی»برگزارشد

مراسم قصه‌خوانی برای کودکان بستری دربیمارستان«شهید رحیمی»برگزارشد

خرم‌آباد- به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، مراسم قصه‌خوانی برای کودکان بستری در بیمارستان «شهید رحیمی» خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم قصه خوانی برای کودکان بستری در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه با نهاد کتابخانه های استان برگزار شد، از کودکان بستری شده در این بیمارستان با اهدا گل و کتاب های قصه کودکان عیادت شد.

در این مراسم که با حضور دکتر رحیمی رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی، دکتر شیخیان معاون فرهنگی دانشجویی و عبدالرضا شهبازی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، کارشناسان نهاد کتابخانه های استان به اجرای برنامه قصه گویی برای کودکان بستری شده پرداختند.

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد در حاشیه ی این مراسم گفت: فرهنگ کتابخوانی یکی از نیازهای ضروری جامعه است.

سعید رحیمی عنوان کرد: بدون تردید اگر ما بتوانیم سرانه کتابخوانی را در کشور بالا ببریم به همان مقدار می توانیم در حوزه فرهنگی و البته علمی شاهد رشد و توسعه باشیم.

وی ادامه داد: با رشد این مقوله قطعا برخی بی اخلاقی ها و مراجعات قضایی در کشور کاهش خواهد یافت.

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد گفت: یکی از سیاست هایی که ما در مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی همواره در پیش گرفته ایم ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین پرسنل و مراجعه کنندگان است؛ با راه اندازی کتابخانه سیار در سالن های انتظار تلاش کرده ایم که علاوه بر ایجاد سرگرمی برای همراهان و عیادت کنندگان بیماران به بالا بردن این فرهنگ کمک کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این مراسم ابراز داشت: مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی باید در ردیف اول تبلیغات و رسانه ها قرار داشته باشد.

علی شیخیان با بیان اینکه کتاب و مطالعه در طول تاریخ همواره مسیر رشد و پیشرفت بشریت بوده است، تصریح کرد: مادامی که آمار کتابخوانی به ویژه در بین جوانان ما پایین باشد نمی توان انتظار چندانی از رشد علمی و فرهنگی داشت.

وی تأکید کرد: نیازهای جامعه ما تنها به مطالعات علمی محدود نمی شود و ما باید بستری فراهم کنیم که به ویژه در زمینه نشر و ترویج مطالب فرهنگی و اجتماعی سرانه مطالعه را بالا ببریم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین به تأثیر معکوس فضای مجازی در سرانه مطالعه کشور اشاره کرد و گفت: درست است کنکاش در فضای مجازی به نوعی با مطالعه گره خورده است اما صحت، درستی و کیفیت مطالب آن مورد تردید است.

شیخیان عنوان کرد: اعتبار، منبع تولید و نشر مطالبی که ما می خوانیم باید مورد تأیید باشد و این مهم در کتب قابل برداشت است.

وی همچنین بر نقش ادارات و سازمان ها در ترویج فرهنگ کتابخوانی تأکید کرد و گفت: ادارات با امکاناتی که دارند می توانند به این موضوع کمک کنند ضمن این که تخصیص بخشی از اعتبارات به مقوله کتاب و کتابخوانی می تواند نوعی سرمایه گزاری باشد.

بر اساس این گزارش، هفته کتاب و کتابخوانی از بیستم آبان ماه جاری آغاز شده است و روز بیست و چهارم آبان ماه به عنوان روز کتابدار نامگذاری شده است؛ همچنین در این روز ثبت نام و عضویت در کتابخانه های سراسر کشور به صورت رایگان انجام می شود.

کد خبر 4145685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha