به گزارش خبرنگار مهر، محمود قیصری صبح شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: وقف سنتی الهی بوده که دارای پاداش اخروی و آثار دنیوی فراوانی ست.
وی گفت: در شهرستان بشرویه به همت مردم متدین و ولایی بشرویه بیش از ۳۰۰ موقوفه متصرفی با حدود هزار و ۵۰۰ رقبه، ۴۰ موقوفه غیر متصرفی و هفت بقعه متبرکه است.
قیصری با اشاره به موقوفات شاخص شهرستان اظهار داشت: موقوفه امیرحسنخانی عرب خزیمه که قدمت آن به سال ۱۲۱۸ هجری قمری می رسد و دارای بیش از ۲۰ رقبه و نیات متفاوت از جمله خیرات، عزاداری، کمک به نیازمندان، اطعام فقرا، افطاری، هزینه تحصیل طلاب و غیره است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بشرویه ادامه داد: موقوفه حاج میرزا احمد دهقان و زوجه از دیگر موقوفات شاخص شهرستان است که دارای بیش از ۱۰ رقبه و نیت مختلف است.
وی همچنین از ثبت موقوفه ای جدید در این شهرستان خبرداد و افزود: به همت حاج محمد باقر سلیمی موقوفه ای جدید در این شهرستان به ثبت رسید که طبق آن ۱۰ هکتار زمین وقف خرید کتب آموزشی در دانشگاه های بشرویه شد.
وی بیان کرد: متاسفانه اخیرا مردم اسناد وقفی خود را کمتر برای اداره اوقاف شهرستان می آورند که باید این فرهنگ ترویج یابد که مردم بیش از پیش با این اداره همکاری کنند تا ما نیز بتوانیم در راستای دستیابیبه اهداف خود گام های موثرتری برداریم.
قیصری همچنین از اجرای طرح جی آی اس خبر داد و افزود: اطلاعات صحیح و دقیق رقبات شهرستان از طریق این طرح در یک پایگاه ثبت می شود و ما نیز اقدامات لازم را برای جمع آوری اطلاعات دقیق از رقبات در روستاها آغاز کرده ایم.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان بشرویه گفت: درحال حاضر طرح جامع بقاع متبرکه در سه بقعه امامزاده بشرویه در روستاهای هوگند، مجد و کرند اجرا می شود که پس از اتمام در مابقی امامزادگان نیز انجام خواهد شد.
وی به فعالیت های عمرانی انجام شده توسط اداره اوقاف و امور خیریه بشرویه خبر داد و گفت: احداث فضای سبز در جوار بقعه امامزاده محمدبن اسحاق روستای کرند، پوشش سقف امامزاده روستای هوگند، محوطه سازی و بلوارکشی در حوزه امامزاده بی بی نجمه خاتون روستای مجد و... از جمله این اقدامات است.
نظر شما