۲۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۴۴

فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله خبر داد؛

ارسال ۲۰ کامیون اقلام مورد نیاز برای مردم زلزله زده «دشت ذهاب»

ارسال ۲۰ کامیون اقلام مورد نیاز برای مردم زلزله زده «دشت ذهاب»

ری- فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله از ارسال ۲۰ کامیون برای کمک به مردم زلزله زده «دشت ذهاب» خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ اصغر آرزومندی بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه ارسال اقلام مورد نیاز زلزله زدگان کرمانشاه در جمع خبرنگاران گفت: در پی حادثه ی غم انگیز زلزله در غرب کشور که منجر به وارد آمدن آسیب های بسیاری در مناطق غربی به ویژه استان کرمانشاه شده است، با کمک مردم خیر باقرشهر در شهرستان ری و پشتیبانی سپاه ناحیه حضرت روح الله، موفق شدیم، ۲۰ کامیون که شامل اقلام مورد نیاز برای زلزله زدگان است را راهی منطقه دشت ذهاب در استان کرمانشاه کنیم.

وی ضمن اعلام مطلب فوق از مردم مومن و همیشه در صحنه باقرشهر جهت اهدای کمک های خود تقدیر کرد و گفت: این هدایا توانسته اند گام کوچکی در حل معضلات و نیازهای رفاهی عزیزان زلزله زده باشند.

فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله در ادامه گفت: امیدواریم در گام های بعدی بتوانیم اقدامات بشر دوستانه بیشتری برای مناطق زلزله زده کشورمان داشته باشیم.

لازم به ذکر است ارسال محموله ها با حضور سرهنگ اصغر آرزومندی فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله و جمعی از پاسداران  و بسیجیان این سپاه انجام شد.

کد خبر 4149737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha