دکتر فخرالدین حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از آنجا طرح پزشک خانواده هم اکنون در اغلب کشورها در حال اجرا بوده و می تواند مزایای زیادی داشته باشد این طرح در کشور نیز اجرا می شود چون می تواند به میزان مناسبی از مشکلات ناشی از هزینه های مردم و دولت را در زمینه بهداشتی و درمانی کاهش دهد.
وی با بیان اینکه اجرای پزشک خانواده می تواند منجر به تشخیص بهتر و سریع تر بیماریها شود ، در مورد مشکلات این طرح گفت: باید سرانه درمان در کشور حداقل 3 برابر میزان کنونی شود و بودجه سالیانه در این زمینه نیز افزایش یابد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به وجود تنوع بیمه های خدمات در کشور گفت: سرانه و اعتباراتی که برای بخش سلامت کشور در نظر گرفته می شود بسیار کم است و با اهداف کشور در زمینه سلامت مردم مغایرت دارد.
وی با اشاره به اینکه هنوز طرح پزشک خانواده در روستاهای کشور نهادینه نشده است ، گفت: با وجود اجرای این طرح برای ایجاد دسترسی آسان و بهتر به خدمات و امکانات بهداشتی و درمانی مردم به ویژه در روستاها و مناطق محروم کشور است اما هنوز این امکانات در حد انتظار نیست.
حیدری تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف این طرح باید بودجه و اعتبارات مناسب در نظر گرفت تا مشکلات موجود بر سر راه این طرح که می تواند باعث ایجاد مشکلاتی برای خانه های بهداشت شود نیز حل گردد.
نظر شما