حجت الاسلام محمدرضا سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه باید تاثیر زکات بر تطهیر رزق و روزی در جامعه بیشتر فرهنگ سازی شود، اظهارکرد: اقدامات بسیار خوبی در راستای ترویج فرهنگ زکات در این شهرستان صورت گرفته ولی ظرفیت جمع آوری زکات بسیار بالاتر است و باید برای رسیدن به نقطه مطلوب تلاش مضاعف کرد.
وی با عنوان اینکه پرداخت زکات، اثرات و برکت های بسیار زیادی در حوزه فرهنگی دارد و این بُعد نیز باید نظیر بُعد تاثیرگذاری در حوزه بهبود وضعیت معیشت نیازمندان مورد توجه قرار گیرد، اضافه داشت: با توجه به خشکسالیهای اخیر و کاهش نزولات آسمانی زکات واجب در زرند وجود ندارد.
رئیس ستاد زکات شهرستان زرند با اشاره به اینکه پروژه های زیادی از جمله مسجد، کتابخانه، غسالخانه و... از وجوهات زکات هزینه و تکمیل شده اند، تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ میلیون تومان زکات در شهرستان زرند در شش ماهه اول سال جاری جمع آوری شده است.
وی اذعان داشت: بیش از ۹۰ روستا در زرند زکات پرداخت می کنند که امیدواریم به تعداد این روستا ها اضافه شود.
حجت الاسلام سلطانی بیان اینکه سالانه بیش از چهار تن زکات پسته در زرند جمع آوری می شود، تصریح داشت: متولی امر جمع آوری و هزینه کرد زکات ستاد زکات است.
وی با اشاره به اینکه مردم نسبت به پرداخت اکثر محصولات کشاورزی چون بادام، زعفران، گندم، گردو و پسته اقدام میکنند، عنوان کرد: زرند در زمینه پرداخت زکات جزو سه شهرستان برتر استان کرمان است.
رئیس ستاد زکات شهرستان زرند ادامه داد: واژه زکات به سهمی اطلاق میشود که انسان از مال خود خارج میکند و به فقرا میدهد؛ به این دلیل است که در پرداخت آن، امید رشد و افزایش مال همراه با خیر و برکت را دارد و موجب تزکیه و پاکی روح پرداخت کننده میشود.
نظر شما