به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمهدی بخشنده امروز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران شهرستان دالاهو گفت: دولت تمام توان خود را برای بازسازی مناطق زلزله زده و رونق واحدهای تولیدی بهکار می گیرد.
وی با بیان اینکه دولت تصمیمات خوبی را برای برگشت حالت عادی به مناطق زلزله زده اتخاذ کرده و در ادامه مصوباتی خواهد داشت افزود: اقتصاد منطقه بر پایه دامداری و کشاورزی است.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در زلزله اخیر به دامداریها، واحدهای پرورش طیور، پرورش ماهی و صنایع تبدیلی خسارت زیادی وارد شده است.
بخشنده گفت: وزیر جهاد کشاورزی پیشنهاداتی را برای کمک به بازسازی واحدهای تولیدی به صورت بلاعوض و تسهیلاتی به دولت داده که در قالب مصوبات دولت به این واحدها ابلاغ خواهد شد.
معاون وزیر جهادکشاورزی افزود: بازسازی اماکن دامی یکی از مسائلی است که در جلسه ستاد مدیربت بحران مطرح می شود و دولت نیز در این خصوص مصوباتی خواهد داشت.
بخشنده گفت: تجربه چنین حادثه ای را در کشور داریم که اماکن دامی آسیب دیده و با کمک بلاعوض و کمک تسهیلاتی بازسازی شده اند.
فرماندار شهرستان دالاهو نیز در این جلسه گفت: در زلزله اخیر خسارت زیادی به دام و طیور و حوزه شیلات شهرستان وارد شده است.
مراد علی تاتار از تلف شدن ۱۴۴۷ راس دام در این شهرستان خبر داد که ۱۳۸۷ راس سبک و مابقی سنگین بودند.
وی افزود: در زلزله اخیر همچنین ۱۴۴۰ جایگاه نگهداری دام تخریب شد که توجه وزارت جهاد کشاورزی را می طلبد.
خسرو شهبازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز خسارت های زلزله به بخش کشاورزی شهرستان دالاهو را بعد از سرپل ذهاب بیشترین بیان کرد و گفت: در شهرستان دالاهو، جایگاه های نگهداری دام ها و اماکن دامی خسارت زیادی متحمل شده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بازسازی واحدهای دامداری را اولویت اول بخش کشاورزی شهرستان اعلام کرد.
شهبازی خاطرنشان کرد: بر اثر زلزله اخیر کانالهای آبیاری زیادی آسیب دیده که باغات شهرستان را آبرسانی می کرد.
وی بازسازی سریع کانالهای انتقال آب شهرستان را بسیار حائز اهمیت دانست زیرا در فصل سبز شدن باغات باید از خشکی باغات جلوگیری کرد.
این مسئول بازسازی واحدهای پرورش ماهی را نیز به عنوان اولویت بعدی شهرستان مطرح و بر بازتوانی این واحدها برای کمک به معیشت مردم تاکید کرد.
نظر شما