این نویسنده معاصردرگفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب افزود : سیاست ها و دیدگاه هایی درنهادها و سازمانهای نشر از سالیان گذشته تا امروز وجود دارد که از این پس نیز ادامه خواهد داشت ، اما به عقیده من باید خود نویسندگان تشکل هایی را پدید آورند .
راضیه تجار تصریح کرد : باید معیارهایی که متاسفانه در طول این سالها جا افتاده و کلیشه ای نیز بوده شکسته شود و طرح تازه ای ارائه گردد تا حقوق نویسندگان مانند سابق ضایع نشود .
وی یاد آور شد : سیاست روشن و یکدستی را می توان در زمینه چاپ و نشر آثار داشت اما در صورتی که کاملا روشن باشد و مشارکت نویسندگان در آن لحاظ شود ، یعنی سیاستی پایه گذاری شود که در دراز مدت به ضرر نویسندگان نباشد ، باید سالهای آتی را نیز در نظر بگیریم ، یعنی این سیاست ها سیال بوده و به گونه ای باشد که در طول سالها به نفع نویسنده باشد .
این شاعر ادامه داد : مثلا نمی دانم کدام قانون نا نوشته ای درمطبوعات است که می گوید اگرداستانی درجایی چاپ شد ، دیگراجازه چاپ مجدد ندارد ، درحالی که یک فیلم ده ها بار اکران خواهد شد ، هیچکس نمی داند که چه کسی این قانون را گذاشته و چنین قانونی در درازمدت به ضرر نویسنده است .
راضیه تجار خاطرنشان کرد : نهادهای دولتی می توانند در این زمینه قوانینی را تصویب کنند اما در صورتی که تشکلهای فرهنگی را نیز به بازی بگیرند و مواردی که به تضعیف حقوق نویسندگان انجامیده را نیز در نظر داشته و بعد از چندین جلسه که جوانب مختلف را سنجیدند آنها را مصوب کنند . برای یک سیاست درست نویسندگان و اهل قلم باید مشارکت داشته باشند و تنها یک تعداد خاص و همیشگی حضورنداشته و همه شرکت کنند .
نظر شما