معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این اعتبار در حدود 2 میلیارد ریال تعیین شده است و برای انجام تحقیقات به محققان برگزیده اعطا می شود.
وی خاطرنشان کرد: محققان کشور نیازمند اعتبار مناسب برای انجام تحقیقات خود هستند، از این رو هیچ موضوعی جز یک اعتبار تحقیقاتی نمی تواند برای یک محقق خوشحال کننده و مفید باشد.
دکتر ملک افضلی در خصوص چگونگی اعطای این گرانت به برگزیدگان دوازدهمین دوره جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی گفت: محققان برگزیده باید طرح مقدماتی (پروپزال) خود را به دبیرخانه جشنواره ارائه بدهند که پس از تأیید این اعتبار تحقیقاتی به آنها برای انجام آن پروژه داده می شود.
وی تاکید کرد: درست است که این افراد از جمله محققان برگزیده هستند اما برای اعطای اعتبار تحقیقاتی باید این گونه موضوعات رعایت شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به مشارکت بانک ها در این دوره از جشنواره گفت: با یکی از بانک های کشور مذاکراتی صورت گرفته است و مقرر شده این بانک با مبلغ 500 میلیون ریال در بخش های یادمان دکتر کاظمی و جوایز مشارکت کند.
وی با اشاره به ایجاد گروه های جدید در این دوره از جشنواره رازی گفت: در دوازدهمین دوره جشنواره علوم پزشکی رازی گروه های شرکت کننده افزایش می یابند و دو گروه فناوری های برتر در زمینه های نانوتکنولوژی، بایوتکنولوژی و بایوانفورماتیک و گروه پیراپزشکی شامل گروه های پرستاری، مامایی و علوم آزمایشگاهی به مجموعه گروه های شرکت کننده اضافه می شوند.
نظر شما