به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا محمدی پیش از ظهر شنبه در حاشیه بازدید از روند دوخت ساک های پارچه ای به منظور استفاده از آن برای میوه و نان توسط توانیابان، گفت: امروزه استفاده از کیسه های نایلونی و ظروف یکبار مصرف به صورت یک عرف درآمده که این موضوع لطمه بزرگی به سلامت مردم و محیط زیست کشور وارد کرده است.
وی گفت: بر همین اساس اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان اقدام به تولید و عرضه تعداد زیادی کیسه پارچه ای در نانوایی ها و فروشگاه های عرضه میوه در همدان کرده است.
محمدرضا محمدی با بیان اینکه نایلون ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار سال در طبیعت باقی می ماند، افزود: اگر امروز برای مقابله و خارج کردن ظرف یکبار مصرف از چرخه زندگی مردم فرهنگسازی نشود به طور قطع مشکلات بیشتری گربیان محیط زیست و مردم را خواهد گرفت.
وی بیان کرد: کیسههای پلاستیکی پس از دور ریخته شدن ممکن است به وسیله باد جابجا شده و در آبراهها با مسدود کردن راه آب سبب گندیدگی و زاد و ولد حشرات شوند یا با وارد شدن به چرخه دریایی وارد زنجیره غذایی جانوران دریایی شده و سبب مرگ بسیاری از این حیوانات شود.
محمدی اضافه کرد: امروزه کشور های مختلفی در جهان تصمیم به ممنوعیت استفاده از کیسه های نایلونی گرفته اند و فروش و استفاده از کیسه های نایلونی، مالیات سنگینی برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در پی دارد.
وی به عموم مردم توصیه کرد: مردم هنگام خرید مصرف روزانه خود یا هنگام سفر به طبیعت از کیسه خرید پارچه ای یا ظروف گیاهی و سلولوزی استفاده کنند زیرا تجزیه این ظروف با توجه به ساختار گیاهی سریع تر انجام می شود و آسیبی برای طبیعت و سلامت خانواده ها به همراه ندارند.
نظر شما