۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده:

استفاده از زنان در تبلیغات مصداق خشونت علیه زنان است

استفاده از زنان در تبلیغات مصداق خشونت علیه زنان است

عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به استفاده از زنان و دختران در تبلیغات نمایشگاه خودرو، گفت: استفاده از زنان در تبلیغات خودرو مصداق خشونت علیه زنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته روح افزا در واکنش به استفاده از زنان برای تبلیغ در نمایشگاه خودرو افزود: این کار توهین به زن است. استفاده از زنان در تبلیغات آیا مصداق خشونت علیه زن و تحقیر شخصیت کسی که باید همسر و مادر باشد و انسان ساز باشد.

این کارشناس مسائل زنان گفت: من از برخی کسانی که می گویند ما به دنبال تحقق عدالت جنسیتی هستیم، نه برابری، این سوال را دارم که آیا استفاده اینگونه از زنان، عادلانه است؟ قطعا پاسخ منفی است زیرا این اقدامات با فطرت پاک زنان و آیات قرآن منافات دارد و کاملا مصداق تبرج است که قرآن تصریح می کند که زنان نباید به این شکل دیده شوند و این عمل مخالف قانون اساسی است.

وی تصریح کرد: حقوق شهروندی در این مساله چطور توجیه می شود؟ چرا هیچ عکس العملی از سوی مدعیان مدافع حقوق زن در ایران صورت نمی گیرد؟ نهادهای دولتی ما چرا کاری نمی کنند و لایه های این طور خشونت را نمی بینند؟

مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: در مقابل این نوع خشونت، باید همه زنان عفیف اعتراض کنند که البته این اعتراض را دارند زیرا حقوق خانواده و زن در این موضوع ضایع می شود و این عمل تجاوز به حریم حقوق زنان محجبه، عفیف و حریم شخصیت زنان است.

وی تصریح کرد: حتی اگر این زنان دارای اطلاعات فنی بودند هم حضورشان در کنار ماشین ها به آن شکل، غلط بود،  برخی از زنان که در هتل، فروشگاه، بنگاه های مسکن کار می کنند هم به همین ترتیب است و این اقدام بیش از آن که جنبه اشتغال داشته باشد، خشونت علیه زنان است و فروپاشی خانواده را در پی دارد.

روح افزا تاکید کرد: ما باید برای زنان شغل ایجاد کنیم و از آن ها حمایت کنیم و این می تواند در قالب حمایت از مشاغل خانگی صورت گیرد، یا اینکه به زنان سرپرست خانوار مستمری مشخصی بدهیم یا بیمه بیکاری مشمول این افراد بشود نه اینکه با شعارهای غربی در جهت حل مشکلات آن ها باشیم، استفاده زن در تبلیغات دقیقا مصداق سوءاستفاده جنسیتی از زنان است.

مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای انقلاب فرهنگی، این خشونت را تنها در تبلیغات ارزیابی نکرده و گفت: ابزار قرار دادن زنان در بحث تبلیغات در تئاتر و سینما روندی است که سابقه طولانی دارد، در فیلم «ملی و راه های نرفته» که معاون امور زنان ریاست جمهوری این فیلم را در حوزه خشونت علیه زنان تایید کرده اند، سیاه نمایی بزرگی در حوزه زنان اتفاق افتاده و نشان می دهد که دختری در دوران مجردی توسط پدر و برادرش مورد خشونت قرار می گیرد، او با پسری دوست می شود و تا زمانی که با هم ازدواج کنند رابطه خوبی دارد اما در شب عروسی از او کتک می خورد.

وی ادامه داد: این افکار و اندیشه ها غربی است و برای پیاده کردن سیاست های برابری جنسیتی که مورد نظر سازمان های بین المللی، صورت می گیرد تا در ذهن دختر جوان ما نقش ببندد که در ازدواج احتمال خشونت بالاست پس روابط نامشروع و انجام عمل شنیع که حکم قضایی هم دارد تحت عنوان ازدواج سپید، مطرح می شود و از این طرف هم زن را ابزار تبلیغات قرار می دهند!

مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای انقلاب فرهنگی در پایان تصریح کرد: طبق ابلاغ سیاستهای کلی خانواده از سوی مقام معظم رهبری در حال حاضر ما سیاست های مشخصی در این حوزه داریم و بر اساس آن می توانیم مصادیق خشونت علیه زنان را از منظر ایرانی اسلامی استخراج کنیم و برای رفع این خشونت ها اقداماتی را برنامه ریزی کنیم، نه اینکه در مقابل این استفاده ابزاری از زن در تبلیغات سکوت کنیم و بر طبق معیارهای غربی به بحث خشونت بپردازیم.

کد خبر 4161657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha