۱۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶

در جلسه بررسی جبران خسارات اصناف وبازاریان مناطق زلزله زده مطرح شد:

وجود۱۸۰۰۰ واحدصنفی درنقاط زلزله‌زده/بازنگری ارزیابی منازل روستایی

وجود۱۸۰۰۰ واحدصنفی درنقاط زلزله‌زده/بازنگری ارزیابی منازل روستایی

کرمانشاه- وجود۱۸۰۰۰ واحدصنفی درنقاط زلزله‌زده و بازنگری ارزیابی منازل روستایی از مباحث طرح شده در جلسه بررسی جبران خسارات اصناف وبازاریان مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی، معاون صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه امروز یکشنبه در جلسه بررسی جبران خسارات اصناف وبازاریان مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، گفت: در سطح این ۷ شهرستان زلزله زده حدود ۱۸ هزار واحد صنفی فعال هستند.

 وی افزود: در سطح شهرستان سرپلذهاب ۳ هزار و ۱۴۰ واحد صنفی داریم که ۴۰۰ واحد آن در شهرک مشاغل وجود دارد و ۶۰ واحد نیز به صورت مستقر داریم. حدود ۱۵۰۰ واحد نیز در شهرک مشاغل فعالیت دارند.

معاون صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تاکید کرد: اگر واحدهای صنفی رونق بگیرد شهر رونق می گیرد.

وی ادامه داد: برخی مردم علی رغم اینکه واحدهای تجاریشان تخریب شده برای رونق شهر در گوشه ای از واحدهای تخریب شده اشان فعالیت می کنند.

توجه به واحدهای صنفی که اموالشان از دست رفته

اسماعیلی گفت: در خیلی از واحدها علاوه بر تخریب بنا، اموالشان  نیز در زلزله از بین رفته است و یا مورد دستبرد وسرقت قرار گرفته است، لذا انتظار داریم با دید باز این مسئله نیز در نقاط زلزله زده مد نظر قرار گیرد.

معاون صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه  ادامه داد: در سطح سرپل ذهاب حدود یک هزار نفر قالیباف است که دار قالی آنها از بین رفته است و دچار خسران شده اند.

کمتر از ۱ درصد صنوف بیمه بودند

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات ما برخی واحدهای صنفی چون شیشه برها است که تمام زندگی آنها از بین رفته است. شاید کمتر از ۱ درصد از واحدهای صنفی بیمه بودند. در کرمانشاه نیز سنگ فروش ها حتی بالای ۳۰ درصد خسارت دیده است.

مهدیان، معاون بنیاد مسکن کشور هم گفت گفت: ما در بنیاد مسکن تنها بحث ابنیه را دنبال می کنیم و  موارد غیر از ابنیه به ما مرتبط نیست.

لزوم بازنگری در ارزیابی واحدهای روستایی خسارت دیده در زلزله

اکبر سنجابی، فرماندار سرپلذهاب نیز در این نشست گفت: چند روز پیش در سرکشی به روستاها متوجه مشکل ارزیابی واحدهای خسارت دیده روستایی شدم و طبق مواردی که به ما رسیده، اطلاعات در این زمینه تنها با سوال از مالک صورت گرفته است و ممکن است صحیح نباشد.

فرماندار سرپلذهاب  تاکید کرد: اگر اینگونه باشد باید بازنگری ای نسبت به ارزیابی مساکن روستایی صورت گیرد.

وی گفت: زندگی در سرپلذهاب قبل زلزله جاری تر از کرمانشاه بود و بعضا صنوف تا ۱۲ شب فعالیت داشتند و اکنون برخی از صنوف ما آسیب جدی دیدند و باید به آنها کمک شود.

کد خبر 4162001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha