به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست خبری جمشید تقی زاده مدیرکل تربیت بدنی استان تهران پس از هشت ماه حضور وی دراین سمت ، صبح امروز در محل سالن آمفی تئاتر این اداره کل برگزارشد.
تقی زاده در ابتدای این نشست خبری با تشریح عملکرد اداره کل تربیت بدنی تهران درهشت ماه ابتدای سال 1385 خاطر نشان کرد: از زمان حضورم در اداره کل تربیت بدنی استان تهران برنامه و استراتژی مشخصی را برای توسعه و گسترش ورزش در پایتخت ایران در نظر گرفته ایم که در این مدت کوتاه سعی کرده ایم زیرساخت های این هدف گذاری را فراهم کنیم تا در آینده ای نزدیک به اهداف مورد نظرمان دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: برنامه محوری از اولویت های کار ما در اداره کل تربیت بدنی استان تهران بود که سعی کرده ایم در تمام زمینه ها با انجام کارکارشناسی بهترین برنامه ها رابر ای توسعه و گسترش ورزش در این استان طرح ریزی کنیم. در این راه تلاش کرده ایم در بخش مردم محوری نیز به ورزش همگانی ، قهرمانی ، حرفه ای و پرورشی توجه ویژه ای داشته باشیم که تصور می کنم در بخش پرورشی به موفقیت های بسیارخوبی دست پیدا کرده ایم.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود به انجام سفرهای درون استانی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در این مدت 19 مورد بازدید از شهرستانهای استان تهران داشته ایم که در این میان با برگزاری 21 جلسه با فرمانداران و بخشداران و مسئولان این شهرستانها سعی کرده ایم برنامه ها و سیاست های راهبردی اداره کل را برای آنها تشریح کنیم.
تقی زاده با تاکید بر اینکه تهران باید به نماد ورزش کشور تبدیل شود، تصریح کرد: تمام توانمان را به کار خواهیم گرفت تا ورزش تهران را به عنوان الگویی مناسب و نمادی در خور شان ورزش پایتخت ایران در بیاوریم و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد. البته رسیدن به این هدف کار سخت و طاقت فرسایی است اما با برنامه ریزی صورت گرفته قطعا در آینده ای نزدیک به اهدافمان نزدیک خواهیم شد.
وی سپس به رشد چشمگیرعملکرد مثبت اداره کل تربیت بدنی استان تهران در مقایشه با شش ماه پایانی سال گذشته اشاره کرد و افزود: درتمامی موارد اعم از برگزاری کلاس های آموزشی ، داوری ، اعزام تیم ها به مسابقات کشوری و خارجی ، کسب مدال های انفرادی و تیمی ، حضور ورزشکاران برگزیده در تیم ملی و تعداد میزبانی های صورت گرفته توسط اداره کل تربیت بدنی استان تهران نسبت به گذشته رشد خوب وقابل توجهی داشته ایم که آمارهمه آنها موجود است.
جمشید تقی زاده با تاکید بر این نکته که از تمام حقوق ورزش استان تهران دفاع خواهد کرد، خاطرنشان ساخت: مطمئن باشید شرایطی را در ورزش استان تهران فراهم خواهیم کرد که هیچکس حق نداشته باشد بدون اجازه اداره کل تربیت بدنی استان تهران در مورد ورزش ان استان تصمیم گیری کند. ما اجازه نخواهیم داد که هیچ هلی کوپتری بدون هماهنگی قبلی وارد حریم ورزش پایتخت ایران شود. هدف بزرگ ما این است که ورزش تهران را به صورت یک مجموعه بزرگ اداره کنیم و از حالت جزیره ای گذشته خارجش کنیم.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام این خبر که بزودی دبیر خانه ورزش کشورهای اسلامی در تهران تشکیل خواهد شد، خاطر نشان کرد: در همایشی که خردادماه سال آینده با حضور نمایندگان کشورهای اسلامی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد قصد داریم دبیرخانه رشته های مختلف در کشورهایی که صاحب سبک و مدعی آن رشته هستند را دایر کنیم تا کشورهای اسلامی بتوانند با اتحاد و همدلی بیشتری در ورزش فعالیت کنند.
تقی زاده درادامه این نشست خبری با بیان اینکه تهران فقیرترین شهر کشور از نظر فضای ورزشی است، تاکید کرد: میانگین فضاهای ورزشی در کشور نیم متر مربع است که این میزان در استان تهران 38 درصد و در شهر تهران 25 درصد مترمربع است که با این شرایط شهر تهران با وجود داشتن جمعیتی زیاد عملا فقیرترین شهر کشور در زمینه فضاهای ورزشی است.
وی در ادامه به میزان اعتبارات سالجاری این اداره کل و بودجه های اختصاص داده شده از سوی دکتر احمدی نژاد و مهندس علی آبادی اشاره کرد و گفت: مجموع اعتباراتی که از سوی رئیس محترم جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی و سایر نهادها برای توسعه و گسترش ورزش و راه انداز یو بهر برداری طرح های ورزشی دراستان تهران در نظرگرفته شده است نزدیک به 50 میلیارد تومان است که برای طرح ها و پروژه های بسیاری اختصاص یافته است.
تقی زاده ادامه داد: بزودی کار احداث 32 پروژه ورزشی در شهرهای مختلف استان تهران آغاز خواهد شد که با بودجه 8 میلیارد تومانی رئیس جمهورظرف شش ماه به پایان خواهد رسید. این بودجه نقدا دراختیار اداره کل تربیت بدنی قرار گرفته و قرار است 16 پروژه برای ورزش مردان و 16 پروژه برای ورزش بانوان راه اندازی و تاسیس شود. این برای اولین بار است که پروژه های ورزشی در شش ماه کلنگ زنی و به بهره برداری می رسند.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران از راه اندازی باشگاههای خانوادگی در این استان خبر داد و افزود: قصد داریم در آینده ای نزدیک باشگاههای خانوادگی را بر اساس معیارهای دینی و مذهبی راه اندزای کنیم تا اعضای خانواده بتوانند در کنار یکدیگر و در محیطی امن و آرام به ورزش و تفریح بپردازند.
جمشید تقی زاده از راه اندزای شورای ورزش محلات خبر داد و تاکید کرد: بزودی شورای ورزش محلات در 371 محله استان تهران شکل خواهد گرفت و تمامی امکامات ورزشی مناطق در اختیار آنها قرار خواهد گرفت تا بتوانند ورزش را در لایه های شهر فعال کنند.
تقی زاده همچنین از تشکیل کانون پیشکسوتان و قهرمانان ورزش استان تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: قصد داریم اولین کانون و باشگاه ویژه پیشکسوتان ورزش استان تهران را تشکیل دهیم تا به عنوان اتاق فکر و مشاوران اداره کل تربیت بدنی ، ورزش تهران را همچنان زنده نگه دارند. ضمن اینکه تمامی باشگاههایی که از اداره کل تربیت بدنی مجوز فعالیت می گیرند موظف خواهند شد که از پیشکسوتان ورزشهای تحت فعالیتشان به عنوان مدیر داخلی استفاده کنند.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران از بها دادن این اداره کل به ورزش های پایه و باشگاههای سازنده خبر داد و خاطرنشان ساخت: در این راستا روز گذشته مبلغ 20 میلیون تومان به باشگاه سازنده و ریشه دار شاهین کمک کردیم تا صرف امور زیر بنایی شود.
برگزاری مراسم تجلیل از قهرمانان معلول و جانباز استان تهران و طرح ریزی مراسم چهره های ماندگار ورزش استان تهران از دیگر برنامه های اداره کل تربیت بدنی استان تهران بود که تقی زاده به آن اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام حمایت کامل از هیات های ورزشی استان تهران گفت: شخصا شرمنده تک تک هیات های ورزشی استان هستم که مکان مشخصی برای اسکان خود ندارند و با کمترین بضاعت فعالیت می کنند.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران در جواب سوال خبرنگاری که درباره نداشتن ورزشگاه اختصاصی استقلال و پرسپولیس و کمک های این اداره کل سوال کرد پاسخ داد: ما ورزشگاههای درفشی فر و مرغوبکار را در اختیار این دو باشگاه قرارداده ایم و اگر نمی توانند به خوبی از آن استفاده کنند مشکل خودشان است که نشان می دهد هیچ برنامه ای برای استفاده بهینه از این دو ورزشگاه ندارند.
وی ادامه داد: مطمئن باشید اگر ما بخواهیم این دو ورزشگاه را از استقلال و پرسپولیس بگیریم و همپای آن بودجه ریالی کمکشان کنیم رقم بسیار درشتی خواهد شد. با این حال در جلساتی که با اعضای هایت مدیره این دو باشگاه خواهیم داشت در این مورد نیز کمک های لازم را انجام خواهیم داد تا این دو ورزشگاه مورد استفاده بهینه قرار گیرند.
تقی زاده ادامه داد: من آینده استقلال و پرسپولیس را با توجه به برنامه هایی که هیات مدیره این دو باشگاه برای آنها در نظر گرفته اند بسیار روشن و امیدوارکننده می بینم و در این راه از هیچ کوششی برای موفقیت آنها دریغ نخواهم کرد.
مدیرکل تربیت بدنی استان تهران در جواب این سوال که چرا تورنمنت معتبری به میزبانی تهران و حضور تیم های خارجی برگزرنشده است گفت: ما باید ابتدا زیر ساخت های لازم برای برگزاری این تورنمنت ها را فراهم کنیم و در شرایطی اقدام به برگزاری این مسابقات کنیم که به لیگ فوتبال کشورمان لطمه نخورد و تیم های معتبر اروپایی نیز درگیر مسابقات خود نباشند تا تیم های بزرگ را به ایران بیاوریم.
جمشید تقی زاده در ادامه این نشست ابراز امیدواری کرد که فوتبال باشگاههای تهران با تلاش های هیات فوتبال این استان بتواند رونق گذشته را بدست آورد و شاهد حضور تیم های مقتندر و مدعی در این مسابقات باشیم.
تقی زاده در پایان با تقدیر از زحمات رسانه های گروهی و خبرنگاران و عکاسان ورزشی ، آنها را جزیی جدایی ناپذیر از ورزش استان تهران خواند و تاکید کرد: مطمئن باشید ورزش بدون رسانه ها می میرد و ما هم دراستان تهران بدون حمایت و راهنمایی های رسانه های گروهی و مطبوعات ورزشی زنده نخواهیم ماند. امیدوارم درآینده ای نزدیک در برنامه های جداگانه ای بازهم درخدمت نمایندگان رسانه های گروهی باشیم و بتوانیم با بررسی نقطه نظرات و پیشنهادات آنها به پیشرفت و توسعه ورزش استان تهران کمک کنیم.
نظر شما