به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، امانالله شجاعی با اشاره به نقش اجرای طرحهای اقتصادی در رفع فقر و بهبود معیشت خانوارها اظهار داشت: فعالیتهای اقتصادی و درآمدزا میتواند به صورت گام به گام افراد نادار و فقیر را از گرداب فقر نجات و آنها را به سوی زندگی بهتر ورفاه بیشتر حرکت دهد.
وی یکی از عوامل مهاجرت روستائیان به شهرها را به سبب وضعیت اقتصادی آنان دانست و خاطر نشان کرد: مهاجرتهایی که از روستاها به شهرها صورت میگیرد، قبل از آنکه به سبب زرق و برق شهری باشد، به سبب نبود درآمد در روستاها با توجه به حداقلهای زندگی کنونی است.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استان بوشهر با تاکید بر اهمیت کاهش نرخ مهاجرت به شهرها افزود: چنانچه بتوان با برنامهای قابل اجرا برای افزایش درآمد در روستاها ، مردم روستا نشین را به زندگی با امکانات حداقلی امیدوار کرد، نه تنها میتوان نرخ مهاجرت و شهر نشینی را کاهش داد، بلکه میتوان بسیاری از شهرنشینان را به عمران و آبادی در روستاهای خود ترغیب کرد.
شجاعی با اشاره به تخصیص تسهیلات بانکی برای اجرای طرحهای اشتغالزایی بیان کرد: با توجه به اعتبارات اعلام شده با بهره مناسب بانکی و اعتبارات خود اشتغالی تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای هرفرد، میتوان با کوشش شوراها و دهیاران در رابطه با اطلاع رسانی، راهنمایی وکمک به متقاضیان و کسانیکه آمادگی تولید در خانه را دارند، به ایجاد اشتغال در روستاها کمک کرد.
وی با اشاره به جایگاه اعتبارات اشتغال خانگی در بهبود معیشت روستائیان خاطر نشان کرد: رونق اشتغال خانگی نه تنها به درآمد زایی و بهتر کردن زندگی و رفاه فردی یاری میکند، بلکه به روحیه همکاری و تعاون در بین اعضای خانواده و افزایش اعتماد و خود باوری و نیز افزایش روحیه آزادگی و غیر وابسته بودن هم کمک میکند.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استان بوشهر گفت: اعتبارات اشتغال خانگی برای استان بوشهر ۲۰ میلیارد تومان حداقل برای یک هزارنفر و اعتبارات ویژه اشتغال فراگیر ۲۲۴.۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
شجاعی بیان کرد: فعالیتهای اقتصادی میتواند به توسعه متوازن در جامعه بیانجامد و به تعادل روحی و روانی مردم شهری و روستایی کمک کند.
نظر شما