سالار بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی در یکسال گذشته حرفه ای تر، تخصصی تر و نهادینه تر شده است و گفتمان علم گرایانه ای که از سوی وزارت علوم عنوان می شود توسط بسیج دانشجویی راهبری می شود و به نظر می رسد که گفتمان علم گرایانه بهانه ای برای گذار از یک دوران به دورانی دیگر است.
وی اضافه کرد : وزارت علوم در یکسال گذشته بر تسلط گفتمان علم گرایانه در فضای دانشگاه تأکید بسیار داشته است که این گفتمان علم گرایانه را هسته های علمی بسیج دانشجویی انجام می دهند و گاهی اوقات فعالیت های علمی بسیج دانشجویی بسیاری از برنامه های انجمن های علمی دانشجویی را تحت تأثیر قرار می دهد.
این فعال دانشجویی اضافه کرد: وزارت علوم بسیار دوست داشت، گفتمان علم گرایانه در سال اول فعالیتش بر فضای دانشگاه ها مسلط شود اما به دلیل آنکه تمامی اجزای آن را ندیده بود در این زمینه ناکام ماند.
وی در این زمینه اظهار داشت: آزادی در علم از اجزای گفتمان علم گرایانه است. آزادی در بیان نتایج تحقیقات علمی و نظریات علمی نیز از این دسته است. گفتمان علم گرایانه یعنی اینکه مواضع دانشگاه در کلیه زمینه ها از جمله مسائل سیاسی از دانشجو گرفته تا استاد به صورت علمی باشد.
بابایی گفت: تقویت و توسعه کمی و کیفی انجمن های علمی دانشجویی نمی تواند به عنوان تنها مولفه گفتمان علم گرایانه در دانشگاه مطرح باشد و این در صورتی است که وزارت علوم هنوز مولفه های دیگر تحقق این گفتمان را معرفی نکرده است.
نظر شما