محمد ولید مغربی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ارزشهای زیستمحیطی منطقه ایرانکوه در این شهرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه ایرانکوه پتانسیل منطقه شکار ممنوع را دارد این موضوع را با کارشناسان اداره کل محیط زیست استان اصفهان در میان گذاشتیم.
وی افزود: بدین ترتیب با بازدیدهای میدانی از منطقه ایرانکوه (شاهکوه) و بررسی تنوع زیستی در این منطقه پروپوزالی در ارتباط با این منطقه ارزشمند زیستی نگاشته و برای تصویب به سازمان محیط زیست ارسال شد.
رئیس اداره محیط زیست فلاورجان که به مدت پنج سال ریاست پارک ملی کلاه قاضی را برعهده داشته است، ادامه داد: منطقه شاهکوه از ۴۵ سال پیش جزو مناطق حفاظت شده بوده است تا اینکه با جدا شدن پارک ملی کلاه قاضی این منطقه به حال خود رها شد.
وی با اشاره به به اینکه بنا بر گزارش محیط بانان در ارتفاعات این منطقه انواع حیات وحش به ویژه کل و بز مشاهده شده است، تاکید کرد: به منظور ثبت تنوع زیستی در این منطقه اداره محیط زیست فلاورجان با همکاری و تعامل مجتمع شرکتها و معادن ایرانکوه، از چندین ماه قبل اقدام به طرح ریزی و ساخت دو آبشخور در کوهستان این منطقه کرد.
ثبت تصاویر روباه، گرگ، کبک، تشی توسط دوربینهای تلهای
ولید مغربی با اشاره به اینکه دوربینهای تلهای نصب شده در مکان این آبشخورها بخشی از تنوع حیات وحش منطقه را نشان میدهد، ابراز داشت: از این دوربینها تصاویر گونههای مختلفی مانند روباه، گرگ و کبک، تشی (گونه ای جوجه تیغی) و غیره به دست آمده است.
رئیس اداره محیط زیست فلاورجان بیان داشت: اداره کل محیط زیست استان اصفهان مدارک و اسناد مرتبط با این منطقه ارزشمند را به سازمان محیط زیست ارسال کرده است تا پس از تصویب معاونت طبیعی در مرحله نخست و با ثبت منطقه به عنوان شکار ممنوع گامهای اولیه برای حفظ و حراست از این مکان برداشته شود و در ادامه نیز دیگر اقدامات حراستی لازم در این راستا اعمال خواهد شد.
نظر شما