به گزارش خبرنگار مهر، منصور شیشه فروش پیش از ظهر چهارشنبه، در سمینار آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل که ویژه مدیران کل راه و شهرسازی و روسای بحران و بهسازی شهری استانها، در اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: نخستین گام در امر پیشگیری از وقوع زلزله، شناسایی مناطق خطر پذیر استان اصفهان است که در این راستا تلاش کردیم نقاطی که بیشترین وقوع حوادث طی ۱۰ سال گذشته در سطح استان را داشتیم، شناسایی کنیم.
وی بیان داشت: در همین راستا از تمام دستگاه های اجرایی، دهیاران و شهرداران خواستیم که مناطق آسیب پذیر را شناسایی کنند و روی اقداماتی که لازم است برای ایمن سازی این مناطق انجام دهیم، برنامه ریزی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان تصریح کرد: در طرح خطر پذیری استان اصفهان باید مخاطرات طبیعی و غیر طبیعی مثل سند آمایش سرزمین که در اصفهان به اجرا گذاشته شد، لحاظ شود.
وی ادامه داد: آنچه در مدیریت بحران اهمیت دارد ایجاد مدیریت واحد است که در لوای همین مدیریت یکپارچه توانستیم در زلزله کرمانشاه به توزیع خوب امکانات، اقدام کنیم.
شیشه فروش گفت: ۱۰ سال پیش سند ایمنی ساختمانها از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه در جانمایی ساخت و سازها دقت لازم شود و در مکانهایی که سطح ایمنی ضعیفی دارد، ساخت و سازی صورت نگیرد، مطرح شد.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح هادی که از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به اجرا گذاشته شد باید جانمایی به گونه ای صورت می گرفت که در مسیر سیل نباشد، افزود: نظارت بر نحوه ساخت و سازها بر کیفیت بتن و مصالح ساختمانی و ایجاد تشکل های فنی در هنگام ساخت و ساز از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان اعلام کرد: در راستای مسئله آلودگی هوا، خشکسالی و کنترل کیفی هوا اقدام به تدوین طرحی کردیم که براساس آن باید وضعیت چهار سال گذشته با امسال مقایسه و مخاطرات را شناسایی می شد و در همین راستا، راه های پیشگیری را بررسی و به اجرا در آوردیم و همین مسئله سبب شد ما امسال، نسبت به چهار سال قبل، سه برابر روزهای سالم داشته باشیم.
وی همچنین به سند کاهش خطرات و آسیب ها با ممنوعیت جلوگیری ساخت و سازهای غیر قانونی و ناایمن در برابر زلزله اشاره و اظهار کرد: مقررات ملی ساختمان باید به اجرا گذاشته شود و تمام ساخت و سازها بیمه باشد.
نظر شما