به گزارش خبرنگار مهر، رضا قمرزاده پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی منطقه ۴ کشور که به میزبانی یزد برگزار شد، اظهار داشت: جایگاه و اهمیت قصه باید به عنوان ابزار تربیتی حفظ شود بر این اساس جشنوارههای قصهگویی در کشور راهاندازی شده است.
وی بیان کرد: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ قصهگویی و ارزش نهادن به قصهگویان برگزار شده و امیدواریم در کنار ترویج فرهنگ قصهگویی، بتوانیم شاهد ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز باشیم.
قمرزاده با تاکید بر اینکه سطح مطالعه باید ارتقا یابد، افزود: میتوان با استفاده از ابزار قصهگویی، کودکان و نوجوانان را از سنین کودکی به کتابخوانی علاقمند کرد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۶ هزار و ۷۳۷ قصهگو که ۳ هزار و ۱۷۴ نفر از آنها نوجوانان و ۴۷۳ نفر از آنها پدربزرگها و مادربزرگها در مراحل مختلف جشنواره به اجرای قصه پرداختند، عنوان کرد: حضور پدربزرگها و مادربزرگها در راستای تنوع بخشیدن به محورهای قصهگویی طراحی شده است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه در تلاشیم قصههای قرآنی و قصههایی با زبان مادری و بومی در این جشنوارهها ترویج شود، افزود: معتقدیم ارزشها و آموزههای قرآنی باید در قالب ادبیات و قصه از نسلی به نسل دیگر منتقل شود.
قمرزاده یادآور شد: استانها ظرفیتهای بسیار خوبی در قصهگویی دارند و تجربههایی که در این جشنوارهها به دست آمده، میتواند در راستای ترویج فرهنگ قصهگویی به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش مهر، بیستمین جشنواره بینالمللی قصهگویی منطقه ۴ کشور با حضور قصهگویان استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمان و یزد به مدت سه روز در یزد برگزار شد.
نظر شما