به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا بهرامی بعدازظهر جمعه در افتتاحیه مرکز فناوری های پیشرفته دانشگاه فردوسی که در این دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: رویکرد اصلی ما در معاونت پژوهش و فناوری نگاه سیستمی به مسائل و عمل کردن به آن بود و در حوزه پژوهش به این نتیجه رسیدیم که باید آموزش مهارت ها را به طور جدی پیگیری کنیم.
وی افزود: برخی از کسانی که مهارت پیدا می کنند باید این فرصت را داشته باشند تا دانش فنی خود را به مرحله ساخت برسانند. به همین دلیل به فکر ایجاد یک سیستم مدیریت واحد افتادیم و امروز بالغ بر ۳۰۰ آزمایشگاه در دانشگاه فردوسی با مدیریت واحد و در غالب شبکه آزمایشگاهی اداره می شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه برای رسیدن به اهداف خود به ساخت و ساز نپرداختیم و این ساختار نرم را در دانشگاه پی ریزی کردیم ابراز کرد: ایجاد آزمایشگاه های متمرکز پژوهشی در سه دانشکده، ساختار های فروش دانش فنی در غالب شرکت های استارتاپ و شرکت های فناوری که هم اکنون تعداد ۱۲۰ تایی از آن ها در حال فعالیت هستند از جمله این اقدامات است و در حقیقت ما یک ساختار سیستمی تحت عنوان شبکه آزمایشگاهی را افتتاح کردیم.
وی ادامه داد: ساختاری که امروز مشاهده می کنیم چرخ دنده های مقصود هستند و برنامه اولیه دانشگاه تاسیس برج فناوری است که طراحی و مطالعات کافی بر روی آن صورت گرفته است اما با توجه به مشکلات مالی از دولت و خیرین درخواست کمک داریم که البته خیرین تحت شرایطی کمک ۸تا ۱۰ میلیارد تومانی را برای ساخت این برج قبول کردند.
نظر شما