۳ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۰

گزارش مهر از زیارت اولی ها؛

اشک های که پشت پنجره فولاد تمنای شفاعت دارد

اشک های که پشت پنجره فولاد تمنای شفاعت دارد

مشهد- زائرانی که تنها بارگاه منور رضوی را از پشت قاب شیشه ای تلویزیون دیده اند و حالا با هزار امید و آرزو روبه روی پنجره فولاد اشک ریزان از امام هشتم(ع) تشکر می کنند.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها؛ این روزها حرم مطهر رضوی میزان کاروان های مختلف است که حال و هوای زائران آنها با دیگر ایام سال متفاوت است. کسانی که برای نخستین مرتبه و با کمک خیران  به زیارت امام مهربانی ها مشرف می شوند.

زائرانی که تنها بارگاه منور رضوی را از پشت قاب شیشه ای تلویزیون دیده اند و حالا با هزار امید و آرزو روبه روی پنجره فولاد اشک ریزان از امام هشتم(ع) برای توفیق حضور در حرم مطهر سپاسگزاری می کنند.

در ادامه با جمعی از این زائر اولی‌ها و سرپرستان کاروان‌های آن‌ها هم کلام شدیم تا از شور و اشتیاق آنها در پابوسی بارگاه منور رضوی بشنویم.

۴۱ سال انتظار برای آستان بوسی امام هشتم(ع)

امیر بوگری کارگر ۴۱ ساله اهل لردگان چهارمحال‌وبختیاری که به همراه همسر و دو فرزندش برای نخستین بار به پابوسی امام رضا(ع) مشرف شده بود می گوید: حس بسیار خوبی پس از ۴۱ سال انتظار دارم و با همراهی و کمک یکی از خیران نیک‌اندیش شهرمان مقدمات سفر من و خانواده‌ام به مشهدالرضا(ع) فراهم شد که از آنها تشکر می‌کنم.

وی می افزاید: مشکلات من و خانواده‌ام زیاد است که از جمله آن‌ها می‌توانم به معضل بزرگ بیکاری، مسکن و درمان بیماری آب نخاع کمر دخترم اشاره کنم و با وجود پیگیری‌های مکرر هیچ اقدامی از مسئولان شاهد نبودم و تنها حامی من خیران نیک‌اندیش بودند و مجموع درآمد ماهیانه‌ام ۱۰۰ هزار تومان است که هرگز جوابگوی خرج و مخارج یک زندگی ساده هم نیست.

بوگری بیان می کند: خواسته‌ام از امام رضا(ع) در تعجیل امر فرج امام زمان(عج)، شفای همه بیماران به‌ویژه دخترم و توفیق زیارت همه آرزومندان، به‌خصوص کسانی که هنوز این توفیق را نداشته‌اند بود.

سال ها آرزوی زیارت داشتم

کبری صادقی زائر اولی ۳۸ ساله اهل قاین خراسان جنوبی در ادامه به خبرنگار مهر می گوید: سال‌های سال بود که آرزوی زیارت امام رضا(ع) را داشتم و خدا را شاکرم که با همراهی خیران نیک‌اندیش این آرزو برآورده شد و از امام رضا(ع) فرج امام زمان(عج)، شفای فرزندان بیمارم و عاقبت بخیری بانیان این سفر زیارتی را خواستار شدم.

وی بیان می کند: من در سال ۷۱ ازدواج کردم که ثمره آن دو فرزند پسر به نام‌های امیرمحمد و امیرحسین است و همسرم در سال ۸۷ به علت بیماری سرطان فوت کرد و تمام جهیزیه خودم را خرج درمانش کردم که متأسفانه نتیجه نداد، اما راضی به رضای خدا هستم.

صادقی خاطرنشان می کند: فرزند دومم پدرش را ندیده و در زمان فوت همسرم در ماه سوم حاملگی پسرم بودم و هر دو فرزندم دچار مشکلات بینایی، شنوایی، تشنجی، و معلولیت جسمی  حرکتی هستند و به همین جهت تحت پوشش بهزیستی هستم، اما کمک ماهانه ۵۳ هزار تومانی دردی را درمان نمی‌کند و خودم هم کار خانه انجام می‌دادم که حداکثر درآمدم در ماه حدود ۵۰ هزار تومان است که با پول بهزیستی حداکثر به ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد که جوابگوی خرج زندگی‌ام و درمان فرزندانم نیست.

وی می افزاید: یک خانه اجاره‌ای دارم که ۵ ماه کرایه‌اش به عقب افتاده و هر روز شاهد فشار صاحبخانه هستم و به جز خیران نیک‌اندیش هیچ حامی دیگری ندارم و حداقل نیاز خرج ماهانه‌ام یک میلیون تومان است و مسئولان فرمانداری قاین و دیگر مسئولان دولتی هم فقط وعده‌های توخالی داده‌اند و شماره‌ام را گرفتند، اما یک تماس هم نداشته‌اند.

بعد ۵۲ سال زیارت امام هشتم روزی ام شد

بی‌بی فاطمه بنی‌خزایی هم زائر اولی ۵۲ ساله امام رضا(ع) است که به خبرنگار ما می گوید: من اهل روستای شندان عرب قاین هستم و ۵ فرزند دارم و همسرم هم در سال ۹۱ به علت ایست قلبی فوت کرده است و مشکلات زیادی دارم که پس از فوت همسرم بیشتر هم شده است و با وجود مراجعات بسیار به تمامی مجموعه‌ های دولتی قاین به‌ویژه فرمانداری این شهرستان، هیچ پاسخی دریافت نکردم.

وی می افزاید: پس از ۵۲ سال توفیق زیارت امام رضا(ع) نصیب و روزی‌ام شد و عمده نگرانی‌ من و تمامی پدران و مادران این سرزمین در مسکن، اشتغال و ازدواج جوانانشان است و از امام مهربانی‌ها رفع دغدغه کلیه والدین را خواستار شدم.

مشارکت خیران در اعزام زائران به مشهد

مدیرعامل موسسه فرزانگان افضل قاین و سرپرست زائران اولی‌ در گفتگو با خبرنگار مهر  تصریح می کند: این موسسه از سال ۹۵ کار خود را زیر نظر بهزیستی آغاز کرده است و در این مدت دو سفر زیارتی به مشهدالرضا(ع) داشته‌ایم و اگر مشارکت خیران افزایش یابد حجم خدمات هم به همان نسبت افزایش می‌یابد.

محمدعلی مجیدنیا، بیان می کند: در موسسه فرزانگان افضل تعداد ۵۰۰ سالمند نیازمند تحت پوشش هستند که خدمات رفاهی، فرهنگی، اردویی، زیارتی و آموزشی به آن‌ها ارائه می‌شود و در این سفر هم ۴۴ زائر اولی توفیق تشرف به حرم مطهر رضوی را یافتند و در اینجا از همراهی و همراهی موسسه زائران شهر بهشت در تأمین محل اسکان و غذای این زائران امام مهربانی‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

محمدحسین یعقوب‌پور نیز که از مسئولان کاروان زائران قاینی است، می‌گوید: من معلم بازنشسته آموزش و پرورش هستم و از سال ۷۰ توفیق برپایی اردوها و سفرهای زیارتی به مشهد، قم، جمکران، شیراز، راهیان نور و مرقد امام راحل(ره) را دارم. در سال بالغ بر ۱۰ سفر زیارتی دارم که مقصد بیشتر آن‌ها مشهد است.

وی می افزاید: اعضای این کاروان مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و خیریه‌ها هستند و در هر سفر که به مدت ۳ روز به‌طول می‌انجامد حدود ۵۰ زائر اولی به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند و متوسط هزینه سفر برای هر زائر ۲۰۰ هزار تومان است که تمامی آن از سوی خیران تأمین شده و ریالی از زائران دریافت نشده است.

کد خبر 4180950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha