به گزارش خبرنگار مهر، مدیریت دفع زباله های عفونی و بیمارستانی از مهمترین معضلات شهرنشینی است که اگر درست و اصولی انجام نشود تبدیل به تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان می شود.
علی غدیری یکی از پزشکان آزمایشگاه شهرستان ایوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به مراجعه کنندگانی که در طول روز داریم معمولا یک ساعت زباله عفونی در این زمینه داریم که در نایلون های زرد جمع آوری می شوند.
طبق آمار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان های کشور روزانه ۴۰۰ تن پسماند تولید می کنند.
زهرا حاتمی یکی دیگر از مسئولان آزمایشگاه شهرستان ایوان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این محیط های کشت بعد از استفاده باید در کیسه های مخصوص جمع آوری شود و قبل از این که تحویل داده شود در محیط آزمایشگاه با استفاده از دستگاه اتوکلاپ استریل شود.
جمع آوری و زباله های بیمارستانی و مراکز آزمایشگاهی چند وقتی است که با نظارت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایوان در حال انجام است.
بی خطر سازی و امحای پسماندهای پزشکی شهرستان ایوان
علی محمودی مدیر محیط زیست شهرستان ایوان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات مدیریت پسماند شهرستان مقرر شده که تمامی منطقه ها و مراکز درمانی و آزمایشگاهی شهرستان نسبت به بی خطر سازی و امحا پسماندهای پزشکی تولید شده اقدام کنند.
منطقه ششدار در حومه ایلام و مرکز مدیریت پسماندهای عفونی
تقی پور مسئول بخش مدیریت پسماندهای عفونی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در بخش مدیریت پسماند عفونی، این مهم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی انجام می شود.
وی گفت: بعد از این که زباله ا داخل دستگاه انداخته شد توسط کاربر دستگاه مراحلی را طی می کند، این دستگاه ها زباله ها را خرد، ضد عفونی می کند آب می ریزد و کیسه زباله توسط خود دستگاه به صورت پرس می شود.
بی خطر کردن و معدوم سازی زباله های عفونی در این مکان ها گامی برای حفظ محیط زیست و پاکسازی طبیعت خواهد بود.
نظر شما