به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جزء قاسمی ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان، افزود: ۱۱ دی ماه سال ۶۹ شرکتهای آب و فاضلاب در سطح کشور تأسیس شد و قبل از این شهرداریها متولی بودند.
وی اظهار کرد: در ابتدا ۹ شهر در زنجان با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان بود که هماکنون به ۲۱ شهر رسیده که این تعداد شهر شامل ۷۰۰ هزار نفر جمعیت است و ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان زنجان تحت پوشش خدمات آب شرب بهداشتی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان گفت: در حال حاضر چهار شهر استان زنجان تحت پوشش فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهری قرار دارد و ۲٫۵ درصد از جمعیت شهری زنجان تحت پوشش فاضلاب شهری قرار گرفتند.
جزء قاسمی تأکید کرد: آب شرب در زنجان از طریق آبهای سطحی و زیرسطحی تأمین میشود و ۱۲۰ حلقه آب شرب برای تأمین آب شهرهای زنجان استفاده میشود که از این تعداد ۱۱۶ حلقه در مدار بهرهبرداری قرار دارد که بخشی از آب شرب شهر زنجان از طریق سد تهم تأمین میشود.
وی افزود: ظرفیت تولید آب شرب در استان زنجان ۷۰ میلیون مترمربع در سال است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان تصریح کرد: ایران یکسوم بارش جهانی را دارد و دو برابر جهانی مصرف میکند و وضعیت بهرهگیری از آبهای تجدید پذیر در ایران بیش از بحران آب است.
جزء قاسمی بابیان اینکه بحران آب در استان زنجان جدی است، ابراز کرد: بخش کشاورزی و صنعت بیشترین حجم مصرف آب در ایران را دارد و باید در بحث کشاورزی تمهیدات لازم در دستور کار قرار گیرد.
وی یاد آور شد: مجموع اعتبارات ملی و استانی شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان در سال جاری ۳۲۰ میلیاردریال است که تاکنون از این میزان ۳۸ درصد معادل۱۲۰ میلیارد ریال تخصیص پیداکرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان گفت: بحران آب جدی است و باید مردم نسبت به مصرف آب مدیریت لازم را داشته باشند.
نظر شما