به گزارش خبرنگار مهر، علی اعطا در سی و پنجمین جلسه شورا و بعد از استماع گزارش میرزایی معاون برنامه ریزی شهرداری تهران گفت: در ابتدا تشکیل ۱۷ کارگروه در تدوین برنامه را باید قدر نهیم چرا که این موضوع شور و اشتیاق زیادی بین متخصصان هر کدام از حوزه ها ایجاد کرده است. چرا که می دانند نظراتی که مطرح می کنند در نهایت دخیل می شود در برنامه ، این اقدام مهمی در جهت جذب مشارکت و خرد جمعی است.
اعطا در ادامه افزود: البته موضوعی که کمی ابهام دارد این است که این کارگروه ها صرفا شخص بودند یا انجمن های تخصصی و اگر در این امر از دانشگاه ها (نهاد دانشگاه) استفاده نشده به نظم جا دارد که از این زاویه نیز دیده شود.
سخنگوی شورا تصریح کرد: من هم مثل دیگر اعضای شورا اعتقاد دارم که باید در تدوین برنامه شورا نیز دخیل می بود و اگر از همان ابتدا این فرایند با مشارکت شورا جلو می رفت در آینده اثرات بهتری می داشت.
اعطا اظهارداشت: آنچه دارای ابهام می باشد این است که طرح جامع مصوب سال ۸۶ دارای ۱۷ راهبرد است و برنامه ۵ ساله دوم شهرداری تهران هم عینا" این راهبرد ها را بیان کرده که البته طبیعی است. اما اکنون با گذشت ۱۰ سال شهر به شکلی توسعه پیدا کرده که اگر قرار بود امروز طرح جامع را بنویسند این راهبرد ها ممکن بود به شکل دیگری تعیین شود.
وی افزود: طرح جامع به عنوان اسناد بالادست در نظر گرفته می شود و باید به راهبردها وفا دار باشیم اما در این ۱۰ سال مسیر توسعه بر اساس طرح جامع منحرف شده سوال این است که آیا پایبندی به راهبرد های طرح جامع تا چه اندازه می تواند درست باشد؟
نظر شما