به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر چهارشنبه در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزود: احصا و اولویت بندی پروژه ها با برنامه ریزی صحیح در راستای اجرای مطلوب تفاهم نامه با بنیاد برکت ضروری است.
احمدی تصریح کرد: برای اجرای طرح های پیشنهادی در حوزه توانمند سازی اقتصادی با مشارکت بنیاد برکت باید امکان سنجی مناسبی انجام شود.
احمدی بر ضرورت دسته بندی پروژه ها تاکید کرد و گفت: در دسته اول باید طرح هایی که مراحل توسعه را شروع نکرده اند در اولویت قرار بگیرند و در گروه دوم نیز باید پروژه هایی که شروع شده اند و پیشرفت فیزیکی داشته اند و نیاز به سرمایه در گردش داردند با اولویت تامین منابع از بانک ها و پس از آن بکارگیری ظرفیت بنیاد برکت مورد توجه قرار بگیرند.
وی افزود: گروه سوم نیز در حوزه طرح های فعالی است که با مشکلاتی در بخش های مختلف روبه رو هستند.
احمدی با تاکید بر اولویت بندی طرح های بزرگ برای استفاده از ظرفیت بنیاد برکت، اظهار داشت: در حوزه پروژه هایی که با اعتبار پایین محقق می شوند، می توان از ظرفیت های دیگر بهره برد.
وی تصریح کرد: در حوزه پروژه های بخش های مختلف مانند کشاورزی، صنایع دستی و ... باید سهم هر بخش را مشخص کرد و بر اساس اولویت بندی و برنامه ریزی گام برداشت.
احمدی بر تعریف پروژه های کارآمد در استان تاکید کرد و بیان داشت: اولویت اول ما این است که اگر نهادهای حمایتی مانند بنیاد برکت وارد استان می شوند در حوزه طرح های نو گام بردارند.
احمدی خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری نیز باید طرح های مناسب با توزیع حغرافیایی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار تعریف شود.
احمدی گفت: هدف اصلی جلسه این بود که جمع بندی مناسبی شود و این ظرفیت باید به گونه ای هدایت شود که تلاش نشود که پول بی ثمر به جامعه تزریق شود و اگر قرار است منابعی از راه های مختلف حاصل شود، باید به سمت بخش های واقعی تولید برود.
استاندار ابراز داشت: در برخی موارد تزریق هایی انجام گرفته است که تنها هزینه ها را هدر داده است و اگر قرار است پای بنیاد برکت به اینجا کشیده شود، باید اولویت بندی طرح های مهم انجام شود و از ظرفیت افراد توانمند استفاده شود.
نظر شما