این شاعر معاصر در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان این مطلب افزود : با گذشت قریب به سه دهه از انقلاب اسلامی ، متاسفانه رویش جوانه های ادب در کشور جدی گرفته نشد و عده ای کارآمدی و تاثیرگذاری حوزه ادبیات و نسل های جدید ادبی را نادیده گرفتند .
سراینده مثنوی شهادت تصریح کرد : بر خلاف القائات بعضی ها ، ادبیات انقلاب اسلامی پایان نیافته است و اتفاقا در نسل های جدید هم مدافع و رهرو دارد .
عضو هیئت موسس کانون نویسندگان و شاعران انقلاب اسلامی اظهار داشت : موضوعاتی مانند انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس ، دهه فجر و … ، ممکن است درمقطعی زمانی به وقوع پیوسته باشند ، اما تاریخ انقلاب ما به عنوان یک سند زنده و شفاف ، در دسترس نسل های جدید انقلاب است و "شعر" و "داستان" به عنوان دو ظرفیت ادبی و هنری می توانند در اشاعه فرهنگ ارزشمند انقلاب اسلامی مفید و موثر واقع شوند ، بنا بر این کسانی که حرکت ادبیات انقلاب و دفاع مقدس را پایان یافته تلقی می کنند ، خودشان به پایان رسیده اند .
طهماسبی با اشاره به تاسیس کانون نویسندگان و شاعران انقلاب اسلامی برای نخستین بار در کشور یادآور شد : دست تمام دلسوزان ، اهالی فرهنگ و قلم و مدافعان حریم ارزشی فرهنگ و ادبیات را برای آغاز راهی بزرگ و حرکتی ملی می فشاریم و عهد می بندیم که ارتقای ادبیات معاصر و ارزشی را در اولویت همه کارها قرار بدهیم .
کانون نویسندگان و شاعران انقلاب اسلامی با مدیریت سازمان فرهنگی ، هنری شهرداری تهران و محوریت فرهنگسرای انقلاب آغاز به کار کرده و تاکنون کمیته شعر ، کمیته طرح و برنامه ، کمیته داستان و رمان و کمیته روابط عمومی و امور بین الملل در این کانون فعال شده اند .
نظر شما