به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عباسی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان زنجان، افزود: اقتصاد و اشتغال 2 مقوله مهمی است که در حال حاضر در کشور بسیار موردتوجه بوده ودراین میان اقتصاد دانشبنیان مورد تأکید است.
وی اظهار کرد: اقتصاد دانشبنیان در کشورهای توسعهیافته و درحالتوسعه موردتوجه قرارگرفته و در استان هم این مهم باید موردتوجه قرار گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت: دانشگاههایی با ظرفیت علمی بالا در استان زنجان وجود دارد و این دانشگاهها میتوانند استان را در تبدیل به قطب علم و فناوری همراهی کنند و باید از تمام فرصتها و ظرفیتهابرای توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان استفاده شود.
عباسی ابراز کرد: تولید محتوا یکی از فعالیتهای جهاد دانشگاهی است و عدم موازی کاری با سایر نهادها و یادانشگاهها در این طرح رعایت شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان گفت: صنایع خلاق جایگاه ویژهای را در مبحث اقتصاد مقاومتی داشته و نیاز به سرمایهگذاری کمتری نسبت به دیگر صنایع دارد.
عباسی افزود: راهاندازی مرکز رشد صنایع فرهنگی در جهاد دانشگاهی زنجان از سال ۹۲ آغاز و پسازآن برنامه شتاب دهی این نهاد در حوزه صنایع فرهنگی، بازطراحی و بهروزرسانی شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان به صنایع خلاق اشاره کرد و یاد آور شد: صنایع خلاق جایگاه ویژهای را در مبحث اقتصاد مقاومتی دارد و نیاز به سرمایهگذاری کمتری نسبت به دیگر صنایع دارد و همچنین این صنایع اشتغال زایی زیادی را به دنبال دارد که این مهم از ویژگیهای اقتصاد دانش بنیان است.
عباسی گفت: جهاد دانشگاهی استان درزمینه تأسیس مرکز رشد واحدهای فناوری صنایع فرهنگی ظرفیتهای خوبی دارد و مرکز شکوفایی صنایع خلاق جهاد دانشگاهی زنجان از بخشهایی مانند مرکز نوآوری و شکوفایی، شتابدهنده فناوری اطلاعات، مرکز رشد صنایع فرهنگی و خلاق و غیره تشکیل شده است.
وی ابراز کرد: مراکز علمی را باید به هم متصل کنیم و همافزایی در بحث اقتصاد دانشبنیان موردتوجه قرار گیرد و مدیریت اقتصاد دانش بنیان توسعه اشتغال را به دنبال دارد.
نظر شما