به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زمان زاده صبح سه شنبه در بازدید از مشاغل خانگی و صندوقهای خرد زنان روستایی بشرویه اظهار کرد: از قدیم الایام شغل اکثر مردم در روستاهای این شهرستان کشاورزی بوده است.
وی افزود: باتوجه به خشکسالیهای اخیر کشاورزان این منطقه باید برای حفظ اشتغال و درآمد خود حتما به سمت و سوی کشاورزی نوین از جمله لوله گذاری و روشهای نوین آبیاری بروند که در این زمینه بیش از ۶ میلیارد تومان فقط در دهستان علی جمال هزینه شده که از این مبلغ تنها ۱۵ درصد سهم آورده کشاورز و مابقی کمک دولت بوده است.
فرماندار شهرستان بشرویه گفت: اعتبارات سال ۹۶ در این شهرستان بیش از ۱۳ میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ حدود ۵۰ درصد آن به بخش کشاورزی اختصاص یافته است و دولت در طی روزهای گذشته سهم یارانه محصول جو شهرستان بشرویه را به مبلغ ۶۳۰ میلیون تومان واریز کرده است.
زمان زاده اظهار داشت: متاسفانه در سالیان اخیر تدابیر لازم در خصوص حفظ اشتغال و درآمد پایدار در روستاها اندیشیده نشده و همین امر موجب مهاجرت اکثر روستائیان به سمت شهرها شده که مهم ترین دلیل آن نیز داشتن شغل بوده است.
فرماندار شهرستان بشرویه بیان کرد: دولت به تنهایی نمیتواند زیرساختهای لازم را برای اشتغال و رونق اقتصادی در روستاها فراهم کند بلکه نیازمند همکاری همه مردم، سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی نیز است.
وی گفت: شهرستان بشرویه با جمعیتی بیش از ۲۶ هزار نفر و دارا بودن سرمایه و داراییهای بسیاری در بانکها و موسسات میتواند به همت خود مردم طرحهای اشتغالزایی بسیاری را انجام دهد.
زمان زاده از مردم شهرستان خواست تا به کمک دولت آمده و در راستای تحقق شعار سال و رونق اقتصاد و اشتغال در شهرستان باتوجه به پتانسیلهای منطقه به راه اندازی کارخانهها و یا حتی کارگاههای اقتصادی کوچک و زودبازده بپردازند.
وی افزود: دولت نیز تمام حمایت خود را از کارگاههای اقتصادی کوچک و زودبازده انجام داده تا فعالان در این عرصه بتوانند به خوبی پیشرفت کرده و بستر اشتغال و اقتصاد به وجود آمده، حفظ شود.
فرماندار شهرستان بشرویه گفت: راه اندازی کارگاههای کوچک در روستاها به منظور حفظ اشتغال و درآمد روستاییان و به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها میتواند بسیار موثر باشد.
نظر شما