۲۰ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۲۲

در مراسم افتتاح طرح امداد و نجات زمستانی عنوان شد:

امنیت کشور به لحاظ وقوع تصادفات رانندگی در شرایط بحرانی است / پلیس در کنترل ایمنی جاده های روستایی غفلت کرده است

امنیت کشور به لحاظ وقوع تصادفات رانندگی در شرایط بحرانی است / پلیس در کنترل ایمنی جاده های روستایی غفلت کرده است

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به خسارات بسیار سنگین جانی و مالی ناشی از وقوع تصادفات رانندگی به ویژه در جاده های کشور ، گفت: با در نظر گرفتن شاخص ها و مولفه های استاندارد جهانی ، ایران در وضعیت مناسبی قرار ندارد ، کما اینکه در برخی موارد نیز در شرایط بحرانی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز در مراسم افتتاح طرح امداد و نجات زمستانی ، با بیان اینکه تحقق اهداف بزرگ در مدت زمان کوتاه در کشور امکان پذیراست ، اظهار داشت: نباید افزایش آمار تصادفات و کشته ها و مجروحان ناشی از آن را مانعی بزرگ برای کنترل و برقراری امنیت در راه های کشور دانست چرا که بهره گیری صحیح از منابع موجود و مدیریت موثر این منابع می توان به راحتی این موانع را از پیش پا برداشت.

وی افزود: اگرچه طی سال های اخیر ساز و کارهای مناسبی برای برقراری امنیت و کنترل ایمنی در راه ها فراهم شده اما این میزان برآورده کننده انتظارات مردم نیست و باید روند چشمگیرتری نسبت به قبل داشته باشد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تابلوها و علائم موجود در راه های کشور فصلی نیست ، تصریح کرد: در برخی جاده ها متناسب با فصل تابستان سرعت مجاز 80 کیلومتر ذکر شده در حالی که رعایت این سرعت در فصل زمستان و در جاده های برف گیر امکان پذیر نبوده و در صورت امکان نیز بسیار خطرناک و در برخی موارد برای سرنشینان خودروها مرگبار خواهد بود.

احمدی مقدم به افزایش انعطاف پذیری علائم ، خط کشی ها و تابلوهای موجود در راه های کشور اشاره کرد و گفت: بدین منظور تنوع آب و هوایی و شرایط اقلیمی هر منطقه سنجیده و بر اساس آن این علائم انعطاف پذیر خواهند شد.

وی تاکید کرد: آموزش مردمی نقش بسزایی در کاهش میزان تصادفات دارد و این آموزش ها باید در سطحی باشد تا هر یک از رانندگان برای حفظ جان خود و سرنشینان وسایل نقلیه مطیع قانون باشند همچنان که طی سال های اخیر که تاکید بیشتری بر بخش فرهنگی جامعه صورت گرفته پاسخ مثبت ، سریع و امیدوار کننده ای به لحاظ رعایت قوانین و مقررات از سوی مردم به پلیس داده شد.

فرمانده نیروی انتظامی به افزایش توان عملیاتی و نیروی انسانی در پلیس و دیگر سازمان های فعال در امر امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و افزود: تا سال گذشته شاهد بودیم که 82 درصد مجروحان ناشی از تصادفات جاده ای توسط مردم به بیمارستان ها منتقل می شدند اما امروز توان اورژانس کشور در این بخش دو برابر شده و 35 درصد مجروحان توسط اورژانس منتقل می شوند هر چند که این میزان نیز به لحاظ استانداردهای جهانی قابل قبول نیست.

احمدی مقدم با بیان اینکه میزان تلفات در جاده های روستایی رشد 22 درصدی داشته است ، اظهار داشت: متاسفانه بیشترین توان پلیس معطوف به کنترل ایمنی در جاده های شهری بوده و جاده های روستایی مورد غفلت واقع شده اند به طوری که افزایش آمار تلفات در این بخش بسیار قابل ملاحظه است به همین لحاظ بنا داریم با همکاری نیروهای مردمی به ویژه بسیج تمام جاده های کشور را تحت پوشش خود قرار دهیم به طوری که این طرح تا پایان امسال به نتیجه مطلوب برسد.

وی در پایان به تمامی نیروهای پلیس مستقر در شهرها ، روستاها و جاده های کشور تاکید کرد: برای اعمال قانون و برقراری امنیت در تمامی راه ها با سعه صدر و خوش رفتاری با رانندگان متخلف برخورد کنند تا متخلف از رفتار خود شرمنده شود نه اینکه فرد لجباز شده و دور از چشم پلیس رفتارهای مخاطره آمیز از خود بروز دهد.

کد خبر 419553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha