مرتضی بیشه در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شرایطی که وضعیت صنایع استان اصفهان بسیار شکننده و آسیب پذیر بوده تنها در صورت وفق یافتن صنایع با فناوری های جدید از طریق ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه قدرتمند و تعامل بین صنعت و دانشگاه می توان به ادامه حیات صنایع کشور امیدوار بود.
وی با بیان اینکه تنها از طریق اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی مشکل دار نمی توان ادامه حیات آنها را تضمین کرد، افزود: صنایع تنها در صورت برخورداری از رقابت پذیری از طریق استفاده از فناوری های جدید و کاهش هزینه ها می توانند، به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس انجمن صنایع پلاستیک و پلیمر استان اصفهان اضافه کرد: آشناسازی بدنه سنتی صنعت کشور با مراکز دانش بنیان و استفاده از ایده های موجود در این مراکز یکی از اهداف پیش روی این انجمن است.
وی با بیان اینکه دامنه صنعت پلیمر بسیار گسترده است، افزود: متاسفانه به غیر از نفت بسیاری از درآمدهای ارزی کشور از راه خام فروشی تامین می شود در صورتی که با استفاده از ظرفیت های موجود در کشور می توان این مواد خام را در صنایع پایین دستی به محصولات دیگری تبدیل و به کشورهای دیگر صادر کرد.
بیشه این امر را موجب ایجاد ارزش افزوده بالاتر، اشتغال زایی بیشتر و رقابت پذیر شدن این محصولات در سطح دنیا عنوان کرد و گفت: اندازی کلینیک صنعت پلیمر با هدف ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، مشاوره ای و توانمندسازی واحدهای تحقیق و توسعه در حوزه صنعت پلیمر و ایجاد ارتباط موثر و مستمر میان صنعت و دانشگاه و با پیگیری مستمر انجمن صنایع پلاستیک و پلیمر استان و مساعدت دانشگاه اصفهان ایجاد شد.
نظر شما