به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رمضانعلی صالحی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در طول ۲۰ سال برنامه پیشگیری سازمان قضایی با همکاری فرماندهان نیروهای مسلح ۲۲ عنوان از عناوین مجرمانه آسیب شناسی شده است.
وی با بیان اینکه مجمع پیشگیری از وقوع جرم در چهار برنامه پنج ساله موضوع آسیب شناسی و راههای مقابله با آن را مدیریت کرده است، افزود: میزان موفقیت سازمان قضایی و نیروهای مسلح در کاهش وقوع جرم بسیار خوب بوده است.
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم، عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه طی پنج سال اخیر ۱۰ درصد کاهش جرایم نیروهای مسلح را داشته ایم، گفت: در برنامه پنجم پیشگری نیز با همکاری نیروهای مسلح رویکردها و اهداف جدیدی را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه پیشگیری در برنامه پنجم از حالت تجربی فراگیرتر، علمی تر و به صورت دانشگاهی در خواهد آمد، عنوان کرد: استفاده از اندیشمندان و اساتید حوزه و دانشگاه در زمینه پیشگیریها در کنار فرماندهان ضمیمه و اضافه خواهد شد.
اجرای ۸۵ عنوان تحقیقاتی در حوزه پیشگیری و آسیب شناسی
حجت الاسلام صالحی با اشاره به اینکه ابعاد پیشگیریها را باید به صورت تخصصی ارتقاء دهیم، افزود: نسبت به همکاری و توان افزایی در این حوزه باید بیشتر تلاش شود.
وی با بیان اینکه جرم شناسی که تا کنون در حوزه پیشگیری ها انجام شده انگیزه عملیاتی فرماندهان را نیز افزایش داده است، گفت: تا کنون ۸۵ عنوان تحقیقاتی در حوزه پیشگیری و آسیب شناسی در سازمان قضایی صورت گرفته است.
مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم، عفو و بخشودگی سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه آمار جرایم در نیروهای مسلح بسیار پایین است، عنوان کرد: با توجه به ورود سربازان که از تمامی اقشار جامعه هستند بیشترین مشکلات در حوزه نیروهای مسلح وارداتی است.
وی با بیان اینکه فعالیت بر اساس بنیان و عقیده از مهم ترین دلایل سلامت نیروهای مسلح است، اظهار داشت: توجه بالا به موضوع گزینش و وجود نهادهای نظارتی نیز از دیگر دلایل اصلی سلامت نیروهای مسلح و کم بودن جرایم است.
حجت الاسلام صالحی ادامه داد: وجود نهادهای نظارتی که بتوانند وارد دعاوی شوند بسیار ضعیف است و باید پیشگیری در نهادها قوی تر شود که این مهم نیاز به یک اراده ملی دارد.
نظر شما