به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن لطفی پیش از ظهر امروز در نشست خبری بسیج اطلاع رسانی تغذیه با اشاره به اقداماتی که در قالب طرح بسیج اطلاع رسانی تغذیه از ۱۵ دی ماه آغاز شده و تا ۳۰ دیماه ادامه دارد، اظهار داشت: در قالب این طرح آموزشهایی در زمینه تغذیه مناسب و نحوه دریافت و استفاده از کالری مواد غذایی به مخاطبان ارائه میشود.
وی با اشاره به اینکه باورهای نادرستی در زمینه تغذیه در میان مردم وجود دارد، افزود: تلاش شده با انتشار ویژهنامههایی این باورهای نادرست تشریح شود.
لطفی بیان کرد: با همکاری شهرداری تبلیغات شهری نیز به شکل گستردهای انجام شده و جلسات آموزشی نیز در فرهنگسرای شهرداری یزد برگزار شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: از طریق شبکه دولت نیز تبلیغ و انتشار پیامهای تغذیهای به ادارات انجام شده است.
لطفی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به خطراتی که آیندگان را در زمینه تغذیه تهدید میکند، عنوان کرد: چاقی، دخانیات و کمتحرکی سه عامل خطرناکی هستند که سلامت جامعه را به ویژه در نسل آینده به شدت تهدید میکند.
وی یادآور شد: در جامعه ما عوامل مهمی نظیر منافع اقتصادی، اشتغالزایی، ذائقه مردم و .... متغیر هستند و این عوامل دست به دست هم داده تا عادات غذایی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.
لطفی با اشاره به اینکه برخی کارخانجات موادغذایی با هدف اشتغالزایی فعالیت خود را آغاز کردهاند و مدام نیز در حال تولید مواد غذایی مضر هستند، افزود: معتقدیم اشتغال باید سالم باشد و در فرآیند تولید باید سلامت جامعه در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: در استان یزد ۳۰ درصد زنان و ۱۴ درصد مردان مبتلا به چاقی هستند و ۳۸ درصد زنان و ۴۳ درصد مردان اضافه وزن دارند و در مجموع چاقی و اضافه وزن ۶۸ درصد زنان و ۵۷ درصد مردان را درگیر کرده است.
رئیس مرکز بهداشت استان یزد همچنین اظهار داشت: ۶۳ درصد یزدیها حداقل یک بار در روز نبات استفاده می کنند.
نظر شما