به گزارش خبرنگار مهر، امید محبی ظهر چهارشنبه در همایش «صبر» با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی چهار جلسه را پیرامون آسیب های اجتماعی با مسئولان عالی رتبه داشتند، امسال نیز جلسه پنجم را در این حوزه برگزار کردند، اظهار داشت: گذشته از گلایه هایی که داشتند، رهبر معظم انقلاب بر لزوم خلاقیت و کار نو در دستگاه های ذی ربط در حوزه مبارزه با آسیب های اجتماعی تاکید کردند.
وی با بیان اینکه در این راستا ستاد ملی صبر در قوه قضاییه تشکیل شد، تصریح کرد: این ستاد برای کار فرهنگی در حوزه صلح و سازش دعاوی ایجاد شد، معاونت فرهنگی قوه قضاییه با توجه به رسالتی که دارد مسئولیت این ستاد را پذیرفت.
دبیر ستاد ملی صبر قوه قضاییه با اشاره به اینکه حدود یک سال و نیم است که این ستاد فعالیت خود را آغاز کرده و با مشارکت همه قوا فعالیت می کند، ادامه داد: تصمیم بر این گرفته شده که این ستاد در استان ها نیز فعال شود و در این راستا مشارکت همه نهادها، گروه های اجتماعی، سران قبایل و نخبگان جامعه را پذیرا هستیم.
محبی با بیان اینکه ۷ کمیته تخصصی در ستاد ملی صبر تشکیل شده است، یادآور شد: باتوجه به اهمیت فضای مجازی، کمیته ای را نیز به این حوزه اختصاص داده ایم، این کمیته سال گذشته با طراحی هشتک «من می بخشم» و با همکاری سفیران صبر توانست مشارکت و توجه میلیون ها نفر از مردم را جذب کند.
وی با تاکید بر لزوم طراحی پایان نامه هایی در حوزه های آسیب های اجتماعی، صلح و سازش در دعاوی و ... گفت: متاسفانه از ظرفیت علمی دانشگاه ها برای رفع نیازهای این حوزه استفاده نشده است و ما دچار فقر محتوایی در این حوزه هستیم.
دبیر ستاد ملی صبر قوه قضاییه با اشاره به اینکه متاسفانه الگوهای صبر، اسوه های صلح و سازش به خوبی به جامعه معرفی نشده و برجسته نشده اند، گفت: رسانه ها نیز اخبار کافی و لازم را در حوزه صلح و سازش منتشر نکرده اند.
محبی با بیان اینکه در لرستان باید با احیای سنت های اصیل اسلامی و ایرانی فرهنگ صلح و سازش را حکم فرما کنیم، تصریح کرد: پیشنهادی مطرح شده مبنی بر اینکه در هر شهر یک خیابان به عنوان خیابان «صبر» نامگذاری شده و یکسری قوانین در این خیابان رعایت شود تا پس از آن این قوانین به همه شهر تسری یابد.
نظر شما