به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود برومند امروز در حاشیه یکصد و شصت و سومین جلسه کمیسیون دائمی شورای عتف در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه به بررسی آییننامه اجرایی قانون رسیدگی به شکایت شرکتهای دانشبنیان پرداختیم که در نهایت منجر به تصویب این آیین نامه شد.
دبیر شورای عالی عتف خاطر نشان کرد: در این جلسه نتایج فرایند و روند اجرای امور بررسی اعلام شد و با تغییرات اندکی به تصویب رسید.
وی با اشاره به سند توسعه ملی زیست فناوری ایران گفت: این سند روز گذشته در ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور مطرح شد. این سند جز مباحث مطرح شده بود تاحاضران در جریان چنین سندی قرار بگیرند و بحث و بررسی بیشتری در مورد اجرای این سند صورت گیرد.
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: اگر شرکتهای دانشبنیان احساس کنند در فرایند دریافت حمایتهای مالی از مجموعههایی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی، حقی از آنها ضایع شده است و یا در ارزیابی و تخصیص منابع میتوانست با آنها بهتر برخورد شود، باید مرجعی باشد تا بتوانند موارد خود را اعلام کنند.
برومند خاطر نشان کرد: از نظر قانون دبیرخانه شورای عتف مرجعی برای رسیدگی به شکایات شرکتهای دانشبنیان است به همین دلیل از نظر قانون باید آییننامه اجرایی تدوین شود تا مشکلات شرکت ها رفع شود از این رو آییننامه رسیدگی به شرکت های دانش بنیان در حال حاضر تصویب و در حال اجرایی شدن است.
وی با بیان اینکه تعداد موارد شکایت شرکتهای دانشبنیان بسیار کم است، گفت: ولی باید نظام سیستمی برای رسیدگی به این شکایات داشته باشیم و در مورد موضوعات شکایت توضیح داده شود.
برومند با اشاره به اهم مشکلات شرکتهای دانش بنیان گفت: عدم تایید شرکتها به عنوان دانشبنیان، عدم ارزیابی محصولات و فناوریهای تولیدشده، عدم توانایی لازم در ارزیابان برای ارزیابی محصول و عدم موفقیت در دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی از جمله زمینههای شکایت شرکتهای دانشبنیان محسوب می شوند.
خاطر نشان کرد: در این جلسه نتایج فرایند و روند اجرای امور بررسی اعلام شد و با تغیبرات اندکی به تصویب رسید.
نظر شما