محمد حسین صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دو شاخص مهم قناعت و احترام به بزرگان فامیل در فرهنگ ایرانی وجود داشت که باعث استحکام بنیان خانواده می شد، اما با کمرنگ شدن این دوشاخصه مهم شاهد افزایش اختلافات خانواده و افزایش آمار طلاق هستیم.
وی افزود: در بحث توانمندسازی زنان روستایی از تمامی دستگاه های اجرایی انتظار می رود در راستای تحقق مصوبات مطرح شده در جلسات و کارگروه ها با جدیت بیشتری پیگیری های لازم را به انجام رسانند.
فرماندار فیروزه ادامه داد: ما باید با تشکیل بانک اطلاعات از زنان توانمند و کارآفرین و با بررسی امکانات، منابع و پتانسیل های شهرستان، چگونگی ایجاد فرصت های شغلی را برای بانوان شناسایی و با تشویق سرمایه گذاران و مدیران جهت سرمایه گذاری و انجام فعالیت در حوزه اقتصادی و از جمله در بخش تعاونی ها را فراهم کنیم.
وی با اشاره به توانمندسازی زنان در تمامی عرصه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سلامت تصریح کرد: از آنجا که نیمی از جمعیت را بانوان تشکیل می دهند بایستی فعالیت های انجام گرفته در حوزه بانوان متناسب با این بخش از جامعه باشد.
صالحی بیان کرد: باید به دنبال بومی سازی مشاغل از طریق شناسایی فرصت های منطقه ای و ایجاد برندهای شهرستانی از محصولات و تولیدات خودمان باشیم.
وی تصریح کرد: توسعه اشتغال و ایجاد زمینههای شغل در روستا علاوه بر توانمندسازی زنان، باعث مهاجرت معکوس در روستا خواهد شد که در مقابل آن شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت بنیان خانواده خواهیم بود.
نظر شما