یحیی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه استان زنجان دارای تنوع در حوزه صنایعدستی است و این امر در زمینه اقتصاد استان تاثیرگذار است، افزود: صنعت چاقو سازی، مسگری، چاروق دوزی، ملیلهدوزی، گیوه بافی و جاجیمبافی و بد گینه بافی از صنایعدستی بسیار باارزش استان زنجان است.
وی اظهار کرد: صنعت مس یکی از صنایع قدیمی است که از گذشتههای دور در استان زنجان وجود داشته و طی سالهای اخیر این صنعت بعد از مدت طولانی رکود، دوباره احیا شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با اشاره به واردات مس از ترکیه به کشور، و تأثیرگذاری این واردات در بازار مس زنجان، افزود: با وجود اشباع شدن بازار استان زنجان از مسهای واردات، تولیدات مس خارجی در مقایسه با مس زنجان فاقد کیفیت مطلوب هستند.
رحمتی افزود: مس زنجان دارای بالاترین استاندارد در زمینه کیفیت و استحکام است و این امر باعث استقبال شهروندان زنجانی و مسافران از خرید مس زنجان شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۹۰۶کارگاه مسگری در زنجان، گفت: در حال حاضر صنعت مسگری استان زنجان احیا شده و روند روبه رشد را طی می کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان گفت: صنعت مسگری استان زنجان توانسته دوران دودههای رکود خود را پشت بگذارد و در حال حاضر تعدادمغازههای مسگری بیش از پنج برابر افزایشیافته و بیش از ۷۰۰ نفر در حوزه مسگری در استان مشغول هستند.
رحمتی ابراز کرد: برای اینکه صنایعدستی بهراحتی در بازار به فروش برسد باید کیفیت محصولات را افزایش داد.
وی افزود: با توسعه صنایعدستی در استان زنجان اشتغالزایی خوبی ایجاد شد و صنعتگران با تلاش خود درصنایعدستی کیفیت را در کالاهای تولید شده حفظ کردهاند و باعث برتری صنایعدستی شده اند.
نظر شما