۲۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۳:۵۵

معاون آموزشی انجمن صرع ایران:

30 درصد بیماران صرعی نسبت به درمان مقاوم هستند

30 درصد بیماران صرعی نسبت به درمان مقاوم هستند

در مجموع 25 تا 30 درصد بیماران صرعی نسبت به انواع درمان مقاوم هستند که با بررسی وضعیت بیماری و علائم و شرایط آنان ، تصمیم های خاصی برای درمان این بیماران در نظر گرفته می شود که یکی از این راه ها جراحی صرع است.

دکتر پروین پورطاهریان ، معاون آموزشی انجمن صرع ایران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون جراحی صرع در کشور برای برخی بیماران صرعی مقاوم به دارو و روش های درمانی دیگر صورت می گیرد اما امکانات در این زمینه کامل نبوده و نیاز به توسعه این امکانات و گسترش آن در مراکز درمانی وجود دارد.

وی اظهار داشت: مقدمات استفاده از روش جراحی صرع در کشور فراهم شده اما نیازمند ایجاد مراکز خاص و مکانات لازم برای این مراکز درمانی است بنابراین هنوز در مراحل ابتدایی قرار داریم.

معاون آموزشی انجمن صرع ایران گفت: روش های جدید درمانی و داروهای جدید برای کنترل صرع در کشور وجود دارد به گونه ای که حتی برخی از این داروهای جدید در داخل کشور نیز تولید می شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون روش درمانی جدید با عنوان روش VNS نیز در کشور برای درمان و کنترل صرع مورد استفاده قرار می گیرد که در مواردی که روش های دارویی جوابگوی بیماری نباشد می تواند تا حد زیادی حملات صرع را کنترل کند.

پورطاهریان ادامه داد: با استفاده از روش VNS محرکی بر روی عصبی که از جمجمه به سمت پایین بدن یعنی گردن و قفسه سینه و شکم وارد می شود قرار داده و نصب می شود که با ایجاد تحریکات بر روی این محرک هنگام بروز حمله می تواند امواج غیر طبیعی صرع را در بیمار دچار حمله مهار کند.

وی افزود: این روش با استفاده از دستگاهی صورت می گیرد که می تواند شدت تشنج و حمله های صرعی را در بیماران تنظیم و کنترل کند به گونه ای که زمانی که بیمار احساس بروز حمله صرعی کرد می توان این دستگاه را فعال کرده و حمله را کنترل کند. 

کد خبر 420673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha