به گزارش خبرنگار مهر، وحید فرخی ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری زنجان، به ایجاد فضای کسبوکار در فضای مجازی تأکید کرد و افزود: در کشورهای مختلف از این فضا برای توسعه اشتغال استفاده میکنند و برای اشتغال در این بخش باید تمهیدات و زیر ساختها فراهم شود.
وی اظهار کرد: به ازای هر شغل سنتی که بهواسطه فناوری اطلاعات منسوخشده موجب ایجاد ۲٫۵ درصدی فرصت شغلی شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان گفت: بنگاههای کوچک و متوسط در صورت بهرهمندی از اقتصاد دیجیتال حداقل دو برابر سریعتر رشد میکنند و ۷۵ درصد ارزشافزوده توسط اینترنت به واسطه افزایش بهرهوری در فعالیتهای سنتی است.
فرخی ابراز کرد: تا یک هزار و ۴۰۰ مشترکان پهن باند زنجان به سه و نیم برابر میرسد و تعداد دانشجویان نیز در سال ۱۴۰۰ به ۱۱ هزار و ۸۵۲ نفر میرسد.
وی افزود: در سال جاری دانشجویان فارغالتحصیل در رشته ict حدود ۱۱ هزار و ۳۹۶ نفر بوده که در سال ۹۷ به ۱۱ هزار و ۵۱۰ نفر میرسد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان زنجان بر ضرورت توجه بیشتر به جنبه خدمات تأکید کرد و گفت: تلاش برای کاهش هزینههای انبارداری، تقویت زنجیره تأمین بهواسطه استفاده از فناوری اطلاعات و اتصال حلقه تولید به بازار مصرف میتواند در برنامهریزی ایجاد فرصتهای اشتغال مؤثر باشد.
فرخی به پروژه مدیریت نشانی مکان محور و استعلامات میان دستگاهی اماکن و فراهم کردن امکان دسترسی خانوارها به شبکه ملی اطلاعات با حداقل سرعت دسترسی ۲۰ مگابیت بر ثانیه اشاره کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی از پروژههای اقتصاد مقاومتی استان زنجان است.
نظر شما