۶ بهمن ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴

دبیر علمی همایش«تازه‌های نوروانکولوژی»:

استفاده از تلفن همراه برای کودکان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود

استفاده از تلفن همراه برای کودکان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود

مشهد- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: استفاده از تلفن همراه برای کودکان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود .

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم انوری عصر جمعه در همایش تازه‌های نوروانکولوژی که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با بیان اینکه تومورهای مغزی ۲ درصد کل تومورهای بدن انسان را ایجاد می‌کنند اظهار کرد: به ازاء هر یک میلیون نفر حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ نفر مبتلا به تومور مغزی درسالداریم.

وی افزود: در بروز سرطان‌های مغز و اعصاب نقش عوامل محیطی کم‌رنگ است و بسیاری از عوامل ایجاد تومورهای مغزی ناشناخته است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اثر استفاده طولانی مدت از تلفن همراه در ایجاد تومورهای مغز و اعصاب، گفت: در سال ۲۰۰۸، مطالعه‌ای در سوئد انجام شد که نشان می‌داد افرادی که بیشتر از ۲ هزار ساعت در یک بازه زمانی با تلفن همراه حرف زده بودند؛ ریسک ابتلا به تومورهای مغزی‌شان نسبت به افرادی که در  گروه کنترل بودند، افزایش پیدا کرده بود. اما مطالعات دیگری که انجام شد نتیجه مطالعات سوئد را تایید نکرد؛ با این حال باید اعتراف کرد که دلواپسی در رابطه با استفاده طولانی مدت از تلفن همراه وجود دارد و از این رو مناسب است که استفاده از تلفن همراه محدود باشد و حتی المقدور در صورت  عدم استفاده از تلفن همراه آن را خاموش و از بدن دور کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه استفاده از تلفن همراه برای کودکان به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود گفت: سردرد تظاهر شایع بیماری‌های گوناگون است، اما یکی از علائم ابتلا به تومورهای مغزی نیز محسوب می شود؛ از این رو سردردی که همراه با اختلال حسی یا حرکتی باشد حتماً باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

انوری از درمان جراحی به عنوان یکی از درمان‌های اصلی تومورهای مغزی نام برد و گفت: در حال حاضر با پیشرفت‌هایی که در مانیتورینگ‌های حین عمل انجام می شود شانس موفقیت جراحی تومور مغزی افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در زمینه شیمی‌درمانی هم اتفاقات زیادی در درمان تومورهای مغزی ایجاد شده است و داروهای جدیدی در عرصه درمان معرفی شدند؛ در زمینه پرتودرمانی نیز تغییرو تحولاتی در چند سال اخیر به سمت درمان‌های بهتر روی داده است که از آن جمله می توان به  تکنیک‌های سه بعدی و تکنیک‌های آی.ام.آر.تی اشاره کرد.

دبیر علمی همایش«تازه‌های نوروانکولوژی» در پایان با اشاره به اینکه ابتلا به تومور مغزی به معنای پایان مسیر زندگی نیست گفت: درمان ها پیشرفت پیدا کرده و روز به روز نیز تکنیک‌های بهتری برای درمان انواع سرطان ها از جمله تومورهای مغز و اعصاب معرفی می‌شوند و لذا بیماران باید با حفظ روحیه مسیر درمان خود را طی کنند.

کد خبر 4210576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha