به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مظفری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به سیاست های کلان دستگاه قضایی مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و تأکید بر اصلاح مجرمان اظهار کرد: حبس زدایی باید به عنوان راهبردی ویژه در مجموعه قضایی خراسان رضوی، مورد اهتمام قضات استان قرار گیرد.
وی اصلاح مجرمان را از دیگر اهداف مجازات های جایگزین حبس دانست و افزود: مجازات های جایگزین حبس از آسیب های مجازات حبس از جمله دوری از محیط خانواده و دشوار بودن امکان بازپروری مجرمان جلوگیری کرده و از وارد آمدن آسیب های اجتماعی به خانواده زندانیان نیز می کاهد.
رئیس شورای قضایی استان با اشاره به صدور برخی آراء صادره از ناحیه قضات دادگستری خراسان رضوی و صدور مجازات های جایگزین حبس مانند خدمت رایگان در شهرداری، دامپزشکی، کمیته امداد، اداره اوقاف، بهزیستی ابراز کرد: قضات تا حد امکان باید از موارد جایگزین استفاده کرده و از صدور موارد حبس جز در موارد ضروری خودداری کنند.
وی با تأکید بر پیشگامی دادگستری خراسان رضوی در استفاده از مجازات های جایگزین حبس گفت: با ایجاد مؤسسه تعویق، تعلیق مراقبتی و میانجیگری، گامی مؤثر برای کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعمال مجازات حبس و معرفی محکومان به مجازات های جایگزین به دستگاه های پذیرنده و نظارت بر اجرای صحیح این مجازات ها برداشته شده است.
نظر شما