به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: امسال در ایام دهه فجر ۶۱۱ پروژه عمرانی و ۶۹۷ طرح اقتصادی به بهره برداری خواهند رسید.
وی افزود: این پروژه ها که اشتغالزایی ۱ هزار و ۳۹۸ مورد را بدنبال دارد بالغ بر ۱ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان هزینه داشته است.
استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: در صورن رفع برخی مشکلات، رئیس جمهوری برای افتتاح طرح های عمرانی و بازدید از استان در دهه فجر وارد کرمانشاه می شود ولی تاکنون زمان دقیق سفر مشخص نشده است.
بازوند تصریح کرد: طی این ۱۰۰ روز تصدی مسئولیت احساس من بر این بود که استان گرفتار فقر مطالبه گری است و لازم بود که مشکلات استان به گوش دولتمردان برسد که این زلزله فرصت خوبی برای رساندن مشکلات به گوش دولتمردان بود.
وی گفت: در مجموع تا کنون حدود ۳ هزار و ۶۸۲ میلیارد تومان تسهیلات برای استان تعیین تکلیف شده است، که برای برون رفت از وضعیت بیکاری باید مردم هم همین مقدار آورده سرمایه گذاری کنند.
بازوند ادامه داد: در این زلزله توانستیم با پیگیری های انجام شده ۱۰۰ درصد پول گندمکاران را از دولت دریافت کنیم و تا کنون ۸۴۴ میلیارد تومان بابت آن اخذ شده است.
وی به میزان صادرات استان گریزی زد و گفت: طی ۶ ماهه اول سالجاری حدود ۲ درصد کاهش صادرات نسبت به سال ۹۵ داشتیم اما علی رغم بسته بودن مرز پرویز خان در طی ۱۰ ماهه توانستیم ۵ درصد رشد داشته باشیم.
استاندارکرمانشاه همچنین ابراز داشت: بحث بیکاری یکی از چالش های استان است که لازم است برای بهبود این وضعیت دولت سالانه ۸هزار میلیارد تومان و بخش خصوصی هم به همین میزان سرمایه گذاری کند.
بازوند خطاب به خبرنگاران بیان داشت: باید سعی کنید فضای استان را مثبت جلوه دهید، اگر می خواهید استان پیشرفت کند باید غبار کاذبی که روی استان را گرفته از بین ببرید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر استان کرمانشاه با دپو ۱۴۵ هزار نفر بیکار مواجه است، یادآور شد: برای بهتر شدن فضای کسب و کار باید نرخ سرمایه گذاری را بالا ببریم و حدود ۲۵۰ فرصت تا کنون در استان مشخص شده که جهت پیشنهاد به سرمایه گذاران مدون شده است.
وی همچنین گفت: برای این منظور ۲۰ راهکار داریم که مدیران باید آنرا در اولویت کار خود قرار دهند و طوری عمل کنند که وضعیت ما در ۳ ماهه آخر سال همانند مهرماه نباشد و اگر از عهده کار برنیایند، خودشان کنار بکشند.
بازوند، نبود سرمایه گذار خارجی را یکی از آسیب های مهم عنوان و تصریح کرد: یکی از آسیب های ما این است که استانی با این ظرفیت جذب سرمایه گذاری آن صفر است و برای برون رفت از این وضعیت باید فضای بد کسب و کار استان را اصلاح کنیم و از مباحث فاینانس خارجی و خط های اعتباری استفاده کنیم.
مدیر ارشد استان کرمانشاه بیان کرد: بحث پالایشگاه آناهیتا و پتروشیمی برای سرمایه گذاری خارجی هم فرصت خوبی است که تا آخر وقت امروز تغییرات جدید آن عملیاتی خواهد شد و امید است با ایجاد این ظرفیت بتوانیم پیشرفت چشمگیری در جذب سرمایه گذاران داشته باشیم.
نظر شما