به گزارش خبرنگارمهر، چیا سهراب نژاد عصر امروز شنبه در جلسه طرح توسعه مشاغل خانگی کردستان که در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان تشکیل شد، به ارائه گزارش پیشرفت کار طرح الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در استان پرداخت وگفت: این طرح یکی از مهمترین پروژه های در دست اقدام جهاد دانشگاهی استان است.
وی بااشاره به اینکه فاز نخست این پروژه معرفی و مطالعه شناسایی ظرفیت های استان است، بیان کرد: در سامانه وزارت تعاون بیش از ۳۴۰ کد رشته در مشاغل خانگی وجود دارد و ما به دنبال استخراج کد رشته هایی که با ظرفیت های استان تناسب بیشتری دارند، هستیم.
وی عنوان کرد: در راستای اجرای فاز اول این طرح، پرسشنامه هایی را تهیه و به دستگاه های اجرایی و تعدادی از شرکت های بخش خصوصی ارسال کردیم ولی به آنچه مد نظر داشتیم، دست پیدا نکردیم.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان ادامه داد: برای تکمیل اطلاعات لازم و مورد نیاز اقدام به دیدار و مصاحبه های چهره به چهره با کارشناسان اشتغال دستگاه های اجرایی و همچنین بخش خصوصی کردیم تا ظرفیت ها ومزیت های موجود استان را استخراج کنیم.
سهراب نژاد بیان کرد: فاز دوم که رسالت انجام آن برعهده جهاد دانشگاهی است، شامل آموزش و توانمندسازی افرادی که در فاز نخست ثبت نام کردند، است و این گونه بستر را برای ورود آنها به فاز سوم فراهم می کنیم.
وی با بیان اینکه در فاز سوم تولیدات و محصولات مشاغل خانگی را به بازار متصل می کنیم، افزود: این فاز از اهمیت زیادی برخوردار است و از تمامی ظرفیت های کشوری و استانی در این راستا استفاده خواهیم کرد.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان اضافه کرد: یکی از مشکلات مربوط به عرضه محصولات و تولیدات استان به ویژه در بخش کشاورزی، نبود بسته بندی مناسب است بنابراین ما به دنبال ایجاد زمینه مطلوبی در این زمینه هستیم.
سهراب نژاد اضافه کرد: از دیگر اقداماتی که دنبال خواهیم کرد برندسازی بسته بندی و محصولات وتولیدات مشاغل خانگی است که قطعا با این اقدام بخش زیادی از مشکلات مربوط به حوزه بازار عرضه محصولات ما برطرف خواهد شد.
وی عنوان کرد: سعی کردیم از تمام پتانسیل های استان در این راستا استفاده کنیم و به همین دلیل با چند فروشگاه اینترنتی دراستان برای عرضه محصولات مشاغل خانگی صحبت کرده ایم.
نظر شما