دکتر مهرداد صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بسیاری از افراد جامعه از روغن جامد استفاده می کنند که زیان های زیادی برای بدن به ویژه برای افرادی بدون تحرک و یا افرادی که به علت نوع حرفه دارای فعالیت و تحرک کمتری هستند، خواهد داشت.
وی اظهار داشت: مصرف روغن ذرت و مایع توسط بیماران قلبی و عروقی زیان کمتری در مقایسه با روغن های جامد خواهد داشت چون در این روغن های جامد اسید چرب اشباع شده وجود دارد که با مصرف آن مشکلات جسمی زیادی برای افراد مصرف کننده ایجاد خواهد کرد.
متخصص پیوند قلب ادامه داد: مصرف این روغن ها باعث افزایش کلسترول خون و چربی خون در رگ ها می شود که منجر به تجمع این چربی ها در رگ ها شده و موجب انسداد عروق می شود.
وی تصریح کرد: البته علاوه بر میزان و نوع مصرف چربی ها ، تجمع چربی ها در داخل رگ ها بستگی به میزان تحرک افراد نیز دارد به گونه ای افراد پر تحرک نظیر کشاورزان و یا کارگران زمینه تجمع این چربی ها در بدن آنان بسیار کمتر از افرادی خواهد بود که شیوه زندگی آنها به گونه ای است که دارای تحرک کمتر هستند.
متخصص پیوند قلب ؛ کشیدن سیگار ، عوامل ارثی ، ابتلا به فشار خون بالا و بیماری دیابت را از دیگر عوامل و فاکتورهای اساسی و موثر در بروز بیماری های قلبی عنوان کرد و گفت: داشتن زندگی پر استرس و نوع جنسیت نیز در بروز این بیماری موثر است به گونه ای که مردان بیشتر از زنان به این بیماری مبتلا شده و البته احتمال ابتلای زنان 50 سال به بالا نیز به بیماری های قلبی و عروق افزایش می یابد.
نظر شما