۱۹ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۵۹

مدیرکل تعاون مازندران اعلام کرد:

سهم ۳۵۰ میلیارد تومانی مازندران برای اشتغال پایدار روستایی

سهم ۳۵۰ میلیارد تومانی مازندران برای اشتغال پایدار روستایی

عباس آباد - مدیرکل تعاون مازندران، سهم استان را از اعتبارات طرح توسعه و اشتغال پایدار روستایی ۳۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کامران اصغری در حاشیه افتتاح طرح تعاون روستایی و بومگردی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار مازندران تأکید بسیار زیادی بر اجرای مطلوب طرح توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری دارند و این مهم به صورت بسیار ویژه درحال پیگیری است.

وی افزود: هم اکنون در زمینه بوم گردی به عنوان فعالیتی نوین و جذاب دربسیاری از روستاها رخدادهای خوبی اتفاق افتاده است به طوری که خانه هایی توسط اهالی روستا بازسازی و مهمانپذیر شده اند که نه تنها می توانند گردشگران را پذیرا باشند بلکه تولیدات روستا را نیز عرضه می کنند.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال مازندران خاطرنشان کرد: با عنایت به شروع اجرای طرح اشتغال فراگیر و طرح توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی مطمئنا شاهد توسعه اشتغال پایدار در استان خواهیم بود.

وی افزود: بیش از ۳۵۰ میلیارد سهم استان مازندران در طرح توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری می باشد که به صورت مرحله ای ابلاغ خواهد شد.

اصغری ادامه داد: تا کنون بیش از ۳ هزار نفر از مردم شریف استان در این طرح ها و در سامانه کارا ثبت نام نموده اند که در حال بررسی در شهرستانها می باشد و بعد از تأیید به استان ارسال خواهد شد.

اصغری با تاکید بر تلاش دولت جهت جلوگیری از انحراف منابع اشتغال، خاطرنشان کرد: قطعا کسانی از تسهیلات اشتغال بهره‌مند می شوند که قواعد و شرایط اعلامی در سامانه را رعایت کنند و توسط دستگاه اجرایی مرتبط با طرح  اشتغال، کمیته فنی و موسسه عامل پرداخت کننده تایید شوند.

وی با بیان اینکه از متقاضیان ثبت نام در سامانه کارا درخواست می شود تمام شرایط، بندها و دستورالعمل های اعلامی درج شده در سامانه را با دقت مطالعه کنند تاکید کرد: به دلیل اینکه تسهیلات اشتغال به صورت ارزان قیمت با نرخ سود پایین ارائه می شود بنابراین طبق تجربیات گذشته ممکن است بسیاری از افراد با انگیزه های غیر از اشتغال در سامانه ثبت نام کنند که با همین فرض در عین حال که تلاش شده تسهیلات با کمترین بروکراسی پرداخت شود اما در شناسایی واجدین شرایط سخت گیری خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: هدفمان در اجرای این طرح ها فقط تزریق پول و افزایش میزان پرداختی نیست بلکه در درجه اول میزان و کیفیت ایجاد اشتغال، توسعه و تثبیت اشتغال در روستا و جلوگیری از مهاجرت جوانان بیکار بویژه تحصیلکرده ها میباشد که برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.

گفتنی است این واحد مسکونی بوم گردی به مساحت تقریبی ۱۲۰ متر مربع  با هزینه کرد بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در روستای سی بن بخش مرکزی شهرستان عباس آباد به بهره برداری رسید .

کد خبر 4222719

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha