شیرعلی بهادری در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر پنج دشت مستعد دشت پلنگ، چاه گاه، باغان، کاکی و خورموج وجود دارد، اظهار داشت: اراضی قابلکشت در شهرستان ۶۴ هزار هکتار است که ۱۴ هزار هکتار آن آبی و ۴۰ هزار هکتار اراضی دیم و ۱۰ هزار هکتار تنفس است.
بهادری با بیان اینکه دشت پلنگ دشتی کانون تولید گندم آبی استان بوشهر است، افزود: در چند سال گذشته با توجه به ظرفیت، توانمندی و کیفیت خوبی که در آبوخاک این منطقه از کشور وجود دارد تبدیل به قطب مرکبات لیموترش شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی گفت: در ۴۷۰ هکتار از اراضی دشت پلنگ دشتی لیموترش کشتشده و یک هزار هکتار سطح باغات مرکبات وجود دارد.
وی از صادرات لیمو ترش شهرستان به کشورهای حوزه خلیج فارس خبر داد و یادآور شد: با توجه به خشکسالیهای چند سال اخیر ولی باغ لیموترش ازنظر سود اقتصادی برای کشاورزان رضایتبخش بوده که ۴ هزار و ۵۰۰ تن لیموترش شهرستان به کشورهای حوزه خلیجفارس و داخل کشور صادر میکنیم.
بهادری ادامه داد: یکی از سایتهای مهم پرورش میگو استان بوشهر در شهرستان دشتی قرار دارد که با پیگیریهای نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در زمینه میگوی متراکم و با مساعدت فرماندار شهرستان این مهم فراهم شده و شرکت کشاورزی شیلاتی نیز بزودی در شهرستان راهاندازی میشود.
نظر شما