معصومه ظهیری در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان این که حضرت فاطمه زهرا(س) در حدیثی فرمودهاند که هیچ کاری را جز برای رضای خدا انجام ندادهام، اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) در خصوص معروفهای اجتماعی، اطاعت از امامت و ولایتمداری، به خصوص سنتهای رسول خدا حساسیت داشتند و دفاع کردند.
وی بیان داشت: حضرت فاطمه(س) با تغییر شیوههای مبارزاتی و سکوت، در جهت وحدت جهان اسلام تلاش کردند.
استاد حوزه علمیه خواهران عنوان کرد: جدای از بعد اجتماعی، رفتار حضرت زهرا(س) در خانه نیز نمونه و الگویی برای همه جامعه به خصوص زنان است.
وی اظهار داشت: به رغم مشکلات خاص جهان اسلام در آن زمان و درگیریهایی که حضرت امام علی(ع) در خصوص مسائل اجتماعی آن داشتند اما حضرت فاطمه با برنامهریزی دقیقشان، فضای خانه را برای فرزندان و همسرشان آرام نگه میداشتند و در حقیقت مدیر نمونه بودند.
امام علی(ع) با نگاه به حضرت فاطمه(س) شادمان میشدند
ظهیری ابراز داشت: حضرت علی(ع) با نگاه به چهره حضرت فاطمه(س) شادمان میشدند. این نشان میدهد تا چه حد در وجود حضرت آرامش بوده است.
وی بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) فردی صالحه بودند که آنقدر در محراب عبادت میایستادند که پاهایشان تاول میزد.
ظهیری تصریح کرد: از ویژگیهای دیگر حضرت زهرا(س) آگاه به زمان بودن است. ایشان به خوبی قدرت تشخیص و بصیرت زیادی نسبت به جامعه داشتند.
وی افزود: حضرت فاطمه(س) الگویی برای هر زمان هستند به طوری که کسی به این قدرت و کمال نمیتواند دست یابد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری قم اظهار کرد: حضرت زهرا(س)، ام ابیها در کنار پدر گرامیشان، همسر علی(ع) و ام الائمه هستند. حضرت فقط مقام تکوینی نداشتند بلکه مقام اطاعت و اخلاص، اسوه و الگو بودن برای هردو جهان ایشان را سرآمد کرده است.
ظهیری افزود: بعد اخلاقی، عمل صالح، حضور اجتماعی حضرت فاطمه زهرا(س) را برگزیده جهان کرده است.
نظر شما